İlhanlı'yı Övdü, Kurduğu Kulübü Destekledi!

Eski Başkan Bedirhan Akyol,3.Lig’e çıkan Yeni Diyarbakırspor’un (Diyarbakırspor FK) kentte kaybolan Diyarbakırspor heyecanını geri getirmek için desteklenmesi gerektiğini söyledi ve eski ortağı Feyzi İlhanlı’yı övdü.

İlhanlı'yı Övdü, Kurduğu Kulübü Destekledi!

İLHANLI’YI ÖVDÜ,D.BAKIRSPOR F.K’YA DESTEK İSTEDİ

Eski Başkan Bedirhan Akyol,3.Lig’e çıkan Yeni Diyarbakırspor’un (Diyarbakırspor FK)  kentte kaybolan Diyarbakırspor heyecanını geri getirmek için desteklenmesi gerektiğini söyledi ve eski ortağı Feyzi İlhanlı’yı övdü.

‘BAŞARININ SIRRI FEDAKARLIKTIR’

Sezon başında kendi isteği ile kulübü devrettiği Feyzi İlhanlı’nın hiçbir iş adamının gösteremeyeceği fedakarlığı yaparak cebinden 1.5 milyon TL harcamak süretiyle bu takımı şampiyon yaptığını belirten Akyol,”Diyarbakırspor amatöre düştü. Kurtulması mümkün görünmüyor. Bunun yolu başka isimle,aynı renk ve misyonla devam etmektir. Yeni Diyarbakırspor’u amatörden Bölgesel Lig’e ben ve yönetici arkadaşlarım çıkardık. Her sene kendi cebimizden para harcadık. Daha sonra Feyzi bey kulübe ortak oldu. Geçen yıl finalde kaybettik. Ben ve yönetimim 500 bin TL,Feyzi bey de 500 bin TL harcadı. Bu sezonun başında maddi gücümüz devam etmek ve bu takımı şampiyon yapmak için yeterli değildi.

‘DİYARBAKIR BU KULÜBE SAHİP ÇIKMALI’

 Feyzi İlhanlı devam etmek istedi. Bunun üzerine yönetimden çekildik,kendisi devam etti. Kendisi büyük bir başarı örneği ortaya koyarak kendi parası ve imkanlarıyla takımı 3.Lig’e çıkardı. Bizler her yıl bu kulübe para verip hibe ettik,Feyzi bey de tek başına bu yükü omuzlayarak bu fedakarlığı yaptı. Diyarbakır şartlarında 1.5 milyon TL verip hibe eden kaç iş adamı var?. Yeni Diyarbakırspor’un desteklenmesi lazım. Rengi,arması ve adıyla Diyarbakır için yeni umut olabilir. Sanki Yeni Diyarbakırspor’a karşıymışım gibi imaj yaratmak isteyenler var. Böyle bir şey asla olamaz. Feyzi İlhanlı fedakarlık yapmışsa,bu kulübün geçmişinde emeği olan bizler neden alkışlamayalım?.Diyarbakır’daki bu çekememezliği ve kıskançlığı bitirmek lazım. İyi işler yapanı desteklemek ve arkasında durmak lazım.” dedi.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2013, 20:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat kılıç
murat kılıç - 11 yıl Önce

diyarbakır f.k adı gayet güzeldir

SIRADAKİ HABER