İlk Transfer Vedat

3.Lig ekiplerinden Diyarbekirspor, transferdeki suskunluğunu bozdu. Yeşil-Kırmızılı kulüp,Diyarbakırspor’da yetişmiş olan orta alan oyuncusu Vedat Budak’la anlaştı

İlk Transfer Vedat
 Vedat,Yuvaya Döndü

3.Lig ekiplerinden Diyarbekirspor, transferdeki suskunluğunu bozdu. Yeşil-Kırmızılı kulüp,Diyarbakırspor’da yetişmiş olan orta alan oyuncusu Vedat Budak’la anlaştı. Geçen sezon formasını giydiği Aydınspor 1923’te 33 maçta 3 gol atan 26 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Onursal Başkan Feyzi İlhanlı,Diyarbakır’ın evladı olan Vedat Budak’ın takımın hedeflerine büyük katkı sunacağına inandığını söyledi. İlhanlı,”Vedat’ın kalitesini biliyoruz. Anlaşırken kendisinde büyük bir hırs ve istek gördüm çok hoşuma gitti. İnşallah büyük bir sorumluluk üstlenerek takımımızın hedeflere ulaşmasında pay sahibi olacak” dedi.

‘Vefa Borcumu Ödeyeceğim’

Diyarbakırspor’da yetişen ve daha sonra Boluspor,Gaziantep B.Şehir Belediyespor,Kocaeli Birlikspor,Yeni Malatyaspor,B.Çekmece Tepecikspor,Aydınspor 1923 gibi takımlarda forma giyen Vedat, 224 resmi maç forma giyip 15 gol kaydetti.

İddialı açıklamalar yapan Vedat,”Ben buraya 3.Lig gözüyle bakmıyorum. 2.Lig’den hatta TFF 1.Lig’den teklifler geldi ama ben Diyarbakır’ı tercih ettim. Hem yarım kalan işlerim hem de memleketime karşı borcum var. Çünkü futbolla tanıştığım ilk kulüp Diyarbakırspor’dur,Yeşil-Kırmızılı formanın da ağırlığı büyüktür. Giderken bir gün çok daha güçlü şekilde döneceğime dair söz vermiştim. Şimdi şampiyonluklar yaşama ve memleketime olan vefa borcumu ödeme zamanı” diye konuştu.

Bursa Maçında Şehmuz Özer Tişörtü

Vedat Budak,geçen sezon Aydınspor 1923’ün Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor’u yendiği maçta Mardinli olan takım arkadaşı Reşo Akın’ın attığı golden sonra formasının altında Şehmuz Özer yazan tişörtü göstererek,aynı hafta içinde trafik kazasında hayatını kaybeden Özer’î anmıştı. Vedat’ın bu davranışı takdir toplamış ve uzun süre hem basında hem de sosyal medyada yankı bulmuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER