İşlek'ten Yeni Diyar'a destek

Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği’nin eski başkanı Zülküf İşlek, tribünlere geri dönüyor. 3 yıl önce tribünlerden çekilen İşlek,yeni bir taraftar grubu oluşturarak yeni sezonda Yeni Diyarbakırspor’a destek vereceğini açıkladı.

İşlek'ten Yeni Diyar'a destek
Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği’nin eski başkanı Zülküf İşlek, tribünlere geri dönüyor. 3 yıl önce tribünlerden çekilen İşlek,yeni bir taraftar grubu oluşturarak yeni sezonda Yeni Diyarbakırspor’a destek vereceğini açıkladı. Diyarbakırspor’un tarihsel misyonunun asla yok olmayacağını belirten İşlek,aynı ismi ve renkleri taşıyan Y.Diyarbakırspor’un desteklenmesi gerektiğini söyleyerek bu yönde çalışmalar başlattıklarını söyledi. İşlek,”Feyziİlhanlı,bu yıl 1.5 milyon TL,  geçen yıl da 500 bin TL harcayarak bu takımı 3.Lig’e çıkardı. Paranın hepsini kulübe bağışladı,üstelik ekonomik ve siyasi çıkar elde etme düşüncesi yok.

‘İSİM VE RENK ETKİLEYİCİ’
Kulübün adı Diyarbakırspor,renkleri Yeşil-Kırmızı ve arması Diyarbakır. Bu kulübü desteklememiz için bunlar yeter,artar bile. 3 yıl önce tribünlere veda etmiştim. Ancak Yeni Diyarbakırspor’daki ruhu ve heyecanı gördüğüm için hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeden tribünlere dönme kararı aldım. Gençlerden oluşan güzel bir grup oluşturacağız. Diyarbakırspor aşkıyla yeni sezonda tribünlerde olacağız. Yeni Diyarbakırspor’a her platformda destek vereceğiz. Kalpleri Diyarbakır ve Diyarbakırspor sevgisiyle atan herkesi Yeni Diyarbakırspor’u sahiplenmeye çağırıyoruz.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2013, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER