İŞTE DİYARBEKİRSPOR TESİSLERİNİN SON GORÜNTÜSÜ

Seyrantepe'de inşası devam eden Diyarbekirspor tesislerinin yoğun bir çalışma ile kısa zamanda bu görünüme kavuşması heyecan oluşturdu. Şehir, artık Yeşil-Kırmızılı takımdan başarı ve üst lig bekliyor.

İŞTE DİYARBEKİRSPOR TESİSLERİNİN SON GORÜNTÜSÜ

Diyarbekirspor’da büyük bir hızla devam eden tesis projesinde mutlu son çok yakın. Çelik Çelik Konstrüksiyon sistemiyle inşa edilen projede kat yükselme çalışmalarından sonra projesinde elektrik sistemlerinin monte edilmesi aşamasına geçildi. Bayramdan sonra dekorasyon, döşeme ve iç planlama çalışmaları tamamlanacak, ardında da diğer eksiklerin giderilmesi aşamasına geçilecek.

Gözler Yeni Sezon Çalışmalarında
Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle tesis sorununu önemli oranda aşan Diyarbekirspor’da gözler yeni sezon planlamasına çevrildi.

Şehir, Hedef Büyütülmesini İstiyor

Yeşil-Kırmızılı kulüp bayramın hemen ardında yeni sezon planlamasını yoğunlaştıracak, teknik heyet ve transferler açıklanacak. Şampiyonluğu hedefleyecek bir takımın oluşturulması bekleniyor.
Uzun süredir başarıya hasret kalan Diyarbakır, yeni sezon için Diyarbekirspor'un idari ve sportif olarak adımlar atmasını istiyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER