İZMİR'DE KUPA AKŞAMI

Amedspor,ZTK 4.tur maçında bu akşam İzmir’de Bucaspor’la karşılaşacak.Yeni Buca Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada naklen yayın yok. Daha önce maçı canlı yayınlayacağı belirtilen A Spor’un yayın programında bu maça yerilmedi. Amedsporlu taraftarlar,güvenlik gerekçesiyle verilen karar nedeniyle maça alınmayacak.

İZMİR'DE KUPA AKŞAMI
 Amedspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.tur karşılaşmasında bu akşam deplasmanda Bucaspor’a konuk olacak.

Ligde işlerin iyi gitmediği Amedspor,bu akşam kupada tur atlayarak hem maddi kazanç elde etmek hem de lig için moral kazanmak istiyor. Ligde liderin 7 puan gerisinde yer alan Amedspor’da teknik heyetin ideale yakın bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.

Amedspor gibi 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve  ulusal kulüp lisans belgesini almaya yeterli görülmediği için 3 puanı silinen Bucaspor ise  5 puanla alt sıralarda yer alıyor. İzmir ekibi de bu akşam turu geçerek lig için moral ve motivasyonunu yükseltmeyi amaçlıyor.

Maçta Naklen Yayın Yok

Yeni Buca Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçta naklen yayın yok. Daha önce maçı naklen yayınlayacağı bildirilen A Spor’un yayın programında bu maça yer verilmedi.

İki takım daha önce 6 kez karşılaştı. Bu maçların 3’ünü kazanan Amedspor,3 maçtan ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. 

Bu akşamki maçtan sonra Diyarbakır’a dönecek olan Amedspor, 29 Ekim Pazar günü ligde İnegölspor’u ağırlayacak.

 Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 19:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER