KALECİ ABDULLAH YİĞİTER AMED SF’DEN AYRILDI

Amed Sportif Faaliyetler kulübünün alt yapısında yetişen geleceğin kalecisi olaraks gösterilen başarılı kaleci ve geçen sezondan beri A takımına alınan kaleci Abdullah Yiğiter’in kulüpten ayrıldığı öğrenildi.

KALECİ ABDULLAH YİĞİTER AMED SF’DEN AYRILDI
 Amed Sportif Faaliyetler kulübünün alt yapısında yetişen  geleceğin kalecisi olaraks gösterilen başarılı kaleci ve geçen sezondan beri A takımına alınan kaleci Abdullah Yiğiter’in kulüpten ayrıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe, Vanspor,Trabzonspor, Ç.Rizespor, Kocaelispor ve Diyarbakırspor’da oynayan eski milli kaleci Murat Yiğiter’in oğlu olan 17 yaşındaki Abdullah’ın futbol yaşantısını Fenerbahçe’de devam ettirmesi bekleniyor. Abdullah’ın ayrılması, Serkan İpek’in sakatlıktan çıkması üzerinde elinde kaleci olarak sadece Kazım kalan Amedspor, bu gelişmeler üzerine daha önce gözden çıkardığı Levent Taşkın’ı Kocaeli Kartepe kampına çağırdı. Tecrübeli kaleci kamp çalışmalarına dahil oldu. Genç Kaleci Abdullah Yiğiter’in Amed Sportif Faaliyetler kubübünden ayrılması futbol severler tarafından olumlu karşılanmadı.
 
 
 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2016, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER