Kamil Tamam, Sırada Emrah Var

Büyükşehir’de transfer hareketliliği devam ediyor. Defansın emniyet sigortası Kamil’le yeniden anlaşıldı.

Kamil Tamam, Sırada Emrah Var
KAMİL TAMAM,KRAL BEKLENİYOR


Büyükşehir’de transfer hareketliliği devam ediyor. Defansın emniyet sigortası Kamil’le yeniden anlaşıldı. 3.Lig’in gol kralı Emrah Metoğlu ise dedesinin komada olmasından dolayı görüşmeye gelemedi. Emrah’ın hafta sonuna kadar kente gelmesi bekleniyor.

TAKIMIN EN FAZLA OYNAYANI

Yeni sezonda hedefini PTT 1.Ligi’ne çıkmak olarak belirleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da iç ve dış transfer harekatı devam ediyor. İç transferde Serdar Deniz,Sercan Özdem,Erhan Eren ve Ercüment Balıkçı’dan sonra Kamil İçer ile de anlaşıldı. Geçen sezon 2’si kupa olmak üzere 36 maçta forma giyen ve ligde tüm maçlarda oynayan tek futbolcu olan 23 yaşındaki savunma oyuncusu, gösterdiği performansla herkesin beğenisini toplamıştı. 2 sezon önce Boluspor’dan  Büyükşehir’e gelen Kamil’in 1 yıllık olan sözleşmesi 2 yıla çevrilecek.

EMRAH’IN MAZERETİ VAR

İç transferde görüşmeye çağrılan isimlerden olan Emrah Metoğlu ise dedesinin rahatsızlığı nedeniyle gelişini erteledi. Uzun süredir komada olan dedesinden dolayı İstanbul’da bulunan golcü futbolcunun hafta sonuna kadar Diyarbakır’a gelerek masaya oturması bekleniyor. Sözleşmesi sona eren Emrah’la anlaşılırsa 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

Bu arada dış transferde deneyimli bir kaleci ile söz kesildiği ve bu ismin hafta sonuna kadar kente geleceği kaydedildi. Büyükşehir,dış transferde şimdiye kadar Ankara Demirspor’dan Veysi Öz’ü renklerine bağladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da transfer komitesi teknik direktör Özyazanlar'ın rapo doğrultusunda önce iç transferi bitirdikten sonra dış transfere yöneleceği ve raporda yazan futbolcular ile temasa geçileceği belirtdildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER