Kapanış Maçları Cumartesi Günü

2.Lig ve 3.Lig’de 2018-2019 normal sezonu Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. Merkez Hakem Kurulu (MHK), ligde kalma mücadelesi veren rakip takımlar için kritik olan Amedspor ve Diyarbekirspor’un yapacağı karşılaşmalarda A Klasmanı (Süper) hakemlerini görevlendirdi. Bayrampaşa-Amedspor ve Diyarbekirspor-Fatsa Belediyespor maçlarında İzmir bölgesi Süper Lig hakemleri orta hakemlik yapacak.

Kapanış Maçları Cumartesi Günü

TFF,2’şer Temsilci Görevlendirdi

Amedspor ve Diyarbekirspor’un prestij için çıkacağı son hafta maçlarında ,puan cetvelinde alt sıralarda yer alan Bayrampaşa ve Fatsa Belediyespor mutlak galibiyet hedefliyor.

TFF, ligde kalma yolunda rakip takımlar için  kritik öneme sahip olan Amedspor-Bayrampaşa ve Diyarbekirspor karşılaşmalarında ayrıca 2’şer  temsilci görevlendirdi.

Bayrampaşa-Diyarbekirspor

Cumartesi günü Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak Bayrampaşa-Amedspor maçında İzmir’den Hakan Ceylan orta hakemlik yaparken,yine İzmir’den Fatih Söyler ve Günet Mumcu Taştan yardımcı hakemlik görevinde bulunacak. 4.hakemlik görevine de İzmir’den Levent Balcı atandı.

Diyarbekirspor-Fatsa Belediyespor

Cumartesi günü Yeni Diyarbakır Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak Diyarbekirspor-Fatsa Belediyespor maçının orta hakemi İzmir’debn Kutluhan Bilgiç. Mersin’den Fatih Karatağ ve Adana’dan Abdulkadir Döner yardımcı, Gaziantep’ten Ali Yılmaz ise 4.hakemlik yapacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER