KARETEDE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞMAYA DEVAM

Diyarbakırlı kareteciler,katıldıkları faaliyetlerde önemli başarılar elde ederek kente başarı kazandırmaya devam ediyor. İzmir’de yapılan Anadolu Yıldızları Ligi müsabakalarına katılan sporculardan Zeynep Akçakmak 35 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.

KARETEDE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞMAYA DEVAM
 Yıldız bayanlarda yarışan Amine Akçakmak 45 kiloda Türkiye ikinciliği kazanırken,aynı kategoride müsabakalara çıkan Sena Kızılaslan ise Türkiye 5’incisi olarak başarı elde eden bir diğer sporcu oldu. Diyarbakır ekibi takım halinde Türkiye üçüncüsü olurken,Diyarbekirspor patentli sporcuların bu başarısı kulübümüz tarafından sevinçle karşılandı.
KULÜPTEN BAŞARILI SPORCULARA KUTLAMA

Diyarbekirspor kulübü, elde edilen başarıdan dolayı antrenör ve sporcuları kutladı.  Açıklamada,”Faaliyete başladıkları günden bu yana kentimize ve kulübümüze sayısız başarılar kazandıran,her yerde ve her şampiyonada bizi gururla temsil eden sporcularımızı ve onları hazırlayan antrenörlerimizi kutluyoruz. Kulübümüz imkanları dahilinde futbolun dışında yer alan başta karete olmak üzere spor branşlarına destek vermeye devam edecektir” denildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 20:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER