Kaymakam Büyüknalçacı Sporcularla Buluştu

Çınar Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı,ilçedeki spor tesislerinde faaliyetlere katılan sporcularla bir araya gelerek önemli mesajlar verdi.

Kaymakam Büyüknalçacı Sporcularla Buluştu


Çınar Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, ilçedeki spor tesislerini ziyaret ederek burada çeşitli faaliyetlere katılan sporcularla bir araya geldi. İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Mehmet Yılmaz Bay’dan bilgi alan Kaymakam Büyüknalçacı,” İnşallah ilçemize yeni projeler ve tesisler kazandırarak daha güzel imkanlarla yetenekli çocuklarımızın başarılı olmasını sağlayacağız.”dedi.

Spor Tesislerinin Faal Olması Sevindirdi
Çınar Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı,ilçede çeşitli faaliyetlere katılan sporcularla bir araya geldi.
İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kaymakam Büyüknalçacı, ilçe müdürü Mehmet Yılmaz Bay’dan  ilçenin tesis durumu, sporcu sayıları ve yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi aldıktan sonra spor salonunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek sporcular ve sporcu velileriyle sohbet etti.
Büyüknalçacı ,Çınar’ın  gerek sporcu sayıları gerekse faaliyetler açısından Diyarbakır’da önemli bir başarı elde ettiğini ilçede önümüzdeki dönemde de aynı hırs ve istekle çalışmaların devam edeceğini dile getirerek kaymakamlık olarak her türlü katkıda bulunacaklarını söyledi. 
Kız Çocukların Faaliyetlere Katılmasını Övdü
Gelecekten umutlu olduklarını belirten Büyüknalçacı,”Kız çocuklarının antrenmanlara katılmaları ve ailelerinde onlarla birlikte sürecin içinde olmaları bizleri son derece mutlu etti. İnşallah ilçemize yeni projeler ve tesisler kazandırarak daha güzel imkanlarla yetenekli çocuklarımızın başarılı olmasını sağlayacağız.”dedi.
Sporculara hediyeler veren İlçe Kaymakamı Büyüknalçacı İlçe Müdürünü ve personellerini faaliyetlerinden dolayı tebrik etti.
.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER