KAZANAN DOSTLUK OLDU

Amedspor,kupa gruplarındaki ikinci maçında kendi sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.İki takım yöneticileri arasında dostluk rüzgarı esti.

KAZANAN DOSTLUK OLDU
 Amedspor,kupa gruplarındaki ikinci maçında kendi sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.İki takım yöneticileri arasında dostluk rüzgarı esti.

EMNİYET KUŞ UÇURTMADI

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci hafta maçında Amedapor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kalırken emniyetin aldığı olağanüstü tedbirler dikkat çekti.Maçın oynandığı Seyrantepe spor tesislerinin ana girişini kapatan polis,maça gelenleri didik didik arayarak içeri aldı.Maça gelenler 3 ayrı arama noktasından geçti.Adeta kuş uçurtmayan polis,resmi araçlar dışındaki araçların geçişine izin vermedi.

AZİZ YILDIRIM YİNE GELMEDİ

Maçta centilmenlik rüzgarı esti.Diyarbakırlı olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçen yıl olduğu gibi yine maça gelmezken,özel uçakla günübirlik gelen konuk kafile maça 1 saat 15 dakika kala maçın yapıldığı Seyrantepe tesislerine ulaştı.

CENTİLMENLİK RÜZGARI

Fenerbahçe,6'sı alt yapıdan olmak üzere 15 kişilik kadro ile maça çıktı ve as kadronun tamamına yakınını İstanbul'da bıraktı.Amedsporlu taraftarlar maça büyük ilgi gösterirken,bilet fiyatları 100,60 ve 30 TL olmasına rağmen tribünlerin küçük bir bölümü dışında dolması dikkat çekti.Fenerbahçeli taraftarlar ilgi göstermezken,sadece 3 bilet satıldığı bildirildi.

Maçta dostluk rüzgarları esti.Amedspor yönetimi tarafından sıcak ilgi ile karşılanan Fenerbahçeli yöneticiler Amedspor atkıları izleyerek maçı izledi.Asbaşkan Mahmut Uslu,kendilerine gösterilen ilgi ve dostluktan dolayı Diyarbakır halkına ve Amedspor yönetimine teşekkür etti.

PUANLAR PAYLAŞILDI

Amedspor'da Sertaç Küçükbayrak'ın ayrılmasından sonra takımı maça Recep Bayık çıkardı.

Karşılıklı ataklar ve pozisyonlarla geçen maçta öne geçen taraf Fenerbahçe oldu.45.dakikada hakem Suat Arslanboğa,Kamil'in Salih Uçan'ı düşürdüğü düşüncesiyle penaltıya hükmetti ve Fernandao atışı gole çevirerek Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.Bu pozisyonda Amedspor cephesi penaltı olmadığını iddia ederek uzun süre hakeme itiraz etti.

İkinci yarıda etkili olan Amedspor'un beraberlik golünü 66.dakikada Şehmuz kaydetti.Salih Uçan'a yaptığı faulden sonra ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Abdullah Çetin'in atılmasıyla Amedspor son 20 dakikayı 10 kişi tamamladı.

Amedsporda sakatlanan kaleci Kazım ise ikinci yarıda yerini Levent'e bıraktı.
Amedspor ve Fenerbahçe grupta ilk puanlarını aldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2016, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER