KEYİF VE NEŞE İÇİNDE ÇALIŞIYORLAR

Play-Off'a odaklanan Diyarbakırspor A.Ş’nin idmanları büyük bir keyif ne neşe içinde geçiyor.Futbolcukar birbirinden eğlenceli çalışmalarla moral depolarken, takım içindeki olumlu hava teknik heyeti mutlu ediyor. Şampiyonluğa kilitlendiklerini belirten Yeşil-Kırmızılılar,2.Lig'e yükseleceklerine olan inançlarını güçlü ifadelerle dile getiriyor.

KEYİF VE NEŞE İÇİNDE ÇALIŞIYORLAR
 Play-Off'a odaklanan Diyarbakırspor A.Ş’nin  idmanları büyük bir keyif ne neşe içinde geçiyor.Futbolcukar birbirinden eğlenceli çalışmalarla moral depolarken, takım içindeki olumlu hava teknik heyeti mutlu ediyor. Şampiyonluğa kilitlendiklerini belirten Yeşil-Kırmızılılar,2.Lig'e yükseleceklerine olan inançlarını güçlü ifadelerle dile getiriyor.

SÜPER LİG’E YÜKSELEN KAYSERİSPOR’A KUTLAMA

Diyarbakırspor A.Ş, Süper Lig’e yükselen Kayserispor’u kutladı. Yeşil-Kırmızılı kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada,”PTT 1.Ligi'nde şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kayserispor'u kutlayarak, bu başarının Kayserispor camiasına ve Kayseri halkına hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER