Köy Çocukları Üşümesin,Sen de Elini Uzat

Diyarbakırspor taraftar grubu Azrailler, köy okullarında okuyan yoksul ve dar gelirli ailelerin çocukları için giyim kampanyası başlattı. Diyarbekirsporlu futbolcular da bu anlamlı kampanyaya destek verdi.

Köy Çocukları Üşümesin,Sen de Elini Uzat
 Diyarbakırspor taraftar grubu Azrailler, köy okullarında okuyan yoksul ve dar gelirli ailelerin çocukları için giyim kampanyası başlattı. Her kesimden kampanyaya destek vermeleri istendi ve çağrı yapıldı.

Kampanyaya Diyarbekirsporlu futbolculardan da destek geldi. Takım kaptanı  Mustafa Aydoğdu,”Diyarbekirspor futbolcuları olarak böyle güzel bir projede yer almak ve elimizden ne geliyorsa fazlasını yapmaya hazırız” kampanyayı sosyal medya hesaplarında paylaştı.

“Herkes İmkanlar Dahilinde Katkı Sunsun”

Önceki yıllarda trafik kazasında hayatını kaybeden taraftar Süleyman Alanko’nun isminin verildiği kampanya için açıklama yapan Azrailler Grubu,”Sosyal Sorumluluk Projelerimiz kapsamında daha önce rahmetli kardeşimiz Süleyman Alanko adına sıfırdan kütüphane açtığımız köy okulunun Mont, Bot, Atkı ve genel ihtiyaçlarını karşılama kararı aldık.Bu kapsamda grubumuz hazırlıklarına başlamış olup çocukların yüzlerini güldürüp, onlara soğuk kış şartları altında iyi bir eğitim almaları için kolları sıvamaya başladığını bütün kamuoyuna burdan bildirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER