KRİZ ÇÖZÜLDÜ, TÜRK’LE DEVAM

BAL 9.Grup’ta kendi sahasında Hakkari Zapspor’la 0-0 berabere kalarak zirve yarışında şok bir kayıp yaşayan Diyarbakırspor’da istifa kararı alan teknik sorumlu Faruk Türk, taraftar baskısı ve yönetimin yaptığı görüşmelerle ikna edilerek yola kararı aldı.

KRİZ ÇÖZÜLDÜ, TÜRK’LE DEVAM

Hakkari Zapspor beraberliği sonrasında Diyarbakırspor’da yaşanan istifa krizi çözüldü. Beklenmedik beraberlik sonrasında istifa kararı alan Teknik Direktör Faruk Türk, uzun süren örüşmeler sonucu bu kararından vazgeçirildi. Takımın önünü açmak istediğini belirten Türk için taraftarlar sosyal medyada kalması yönünde paylaşımlarda bulundu. Yönetim tarafından ikna edilen tecrübeli hoca devam kararı aldı.

Hedef Bitlis Deplasmanı

Forvet başta olmak üzere bir çok mevkide transfere ihtiyaç duyan Yeşil-Kırmızılı takım transfer arayışlarını hızlandırdı. Bu hafta önemli gelişmeler olması bekleniyor.

Öte yandan Pazar günü ligin güçlü takımlarından Bitlis Özgüzelderespor’la deplasmanda karşkılaşacak olan Diyarbakırspor, zirve yarışındaki rakipleri arasında yer alan Bitlis temsilcisini yenerek yeniden şampiyonluk için iddialı hale gelmek istiyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER