Küçükbayrak: Düzelteceğiz, Başka Şansımız Yok

Amedspor'un Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, bir an önce toparlanmak durumunda olduklarını söyledi.

Küçükbayrak: Düzelteceğiz, Başka Şansımız Yok
 Geçen Pazar günü sahasında 3- 1 öndeyken Eyüpspor ile 3- 3 berabere kalan Amedspor'un teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak, bir an önce toparlanmak durumunda olduklarını söyledi. Küçükbayrak, "Bunu düzelteceğiz, çünkü başka şansımız yok" dedi.

Küçükbayrak maçı değerlendirdi

3- 3 berabere kaldıkları Eyüpspor maçını da değerlendiren Küçükbayrak, "İlk devre çok üstün bir oyun sergiledik. 3- 1 öne de geçtik. Ne var ki bireysel hatalardan kaynaklı goller yedik ve maç 3- 3 berabere tamamlandı. Maç 3-3 devam ederken bile net bir pozisyonumuz var. Ancak olmadı. Bu maçtan çok önemli dersler çıkarttık. Şimdi önümüzde çok önemli olan Bir Tarsus İdman Yurdu maçı var. Ligdeki durumumuzu düzeltmek için Tarsus'tan 3 puanla dönmek durumundayız.

Abdullah Çetin ve Ferdi geri döndü

Geçirdiği bir ameliyat sonucu bir süredir yeşil sahalardan uzak kalan Abdullah Çetin'in iyileştiğini ve Ferdi Coşkun'un da cezasını tamladığını anlatan Küçükbayrak, "Bu hafta cezalı Deniz Naki dışında eksik futbolcumuz bulunmuyor. Deniz'in de 7 maçı kaldı.Tarsus İdman Yurdu ligde 17 puanla son sırada bulunuyor. Onlar için çok önemli bir maç. Ama bizim için de bu karşılaşma büyük önem arz ediyor. Biz bu maçı kazanarak Play Off iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Bugünden tez bu maçın hazırlıklarına başlayacağız ve maç gününe kadar eksiklerimizi tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 18:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER