KULÜBÜMÜZDEN TARAFTARLARIMIZA ÇAĞRI

Kulübümüz,Pazartesi günü Diyarbakır Atatürk Stadı’nda Adliyespor’la oynayacağımız Play-Off yarı final rövanş maçı öncesinde taraftarlarımıza destek çağrısında bulundu.

KULÜBÜMÜZDEN TARAFTARLARIMIZA ÇAĞRI
 Lig maçlarında uygulanan bilet fiyatlarında değişiklik yapılmadığı belirtilen açıklamada biletlerin maraton 5 TL,kapalı 10 TL ve numaralı 15 TL’den satılacağı kaydedildi. Stat çevresinde yoğunluk yaşanmaması ve taraftarların tribüne rahat girebilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı belirtilen açıklamada saat 16.00’da başlayacak maç için bilet satışlarına maç sabahı stat gişelerinde başlanacağı ve  kapılarının da  saat 14.30’da açılacağı kaydedildi. Açıklamada,taraftarlardan Diyarıum’dan lisanslı ürünler alarak tribünlerde görsel şov yapmaları da istendi.

LİSANSLI ÜRÜNLERLE GÖRSEL ŞOV YAPALIM

Açıklamada,”Tüm taraftarlarımızı maça gelerek takımımıza bu önemli maçta Diyarbakır’a yakışır görüntüler ortaya koyarak centilmenlik ölçüleri içerisinde destek vermeleri çağrısında bulunuyoruz. Takım ve taraftar bütünleşmesini en iyi şekilde yansıtıp alacağımız galibiyetle final maçına yüksek moralle çıkalım diyoruz. Şimdi birlik ve dayanışma zamanıdır. Kulübümüze ait lisanslı ürünlerin satıldığı Diyarıum taraftarlarımızın ilgisini bekliyor. Atatürk Stadı karşısında ve Ceylan &Karavil AVM’de faaliyet gösteren Diyarıum’da kaliteli ürünler uygun rakamlarla alıcı bekliyor. Maça gelecek taraftarlarımızdan lisanslı ürünlerimizi alıp tribünlere gelerek görsel şov oluşturmalarını talep ediyoruz.” denildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER