Kulüpler Birliği Başkanına Sert Tepki

Diyarbekirspor kulübü,liglerin iptali için federasyona başvuran 2.Lig ve 3.Lig kulüpler birliği başkanı Volkan Can'a sert tepki göstererek TFF'yi göreve çağırdı.

Kulüpler Birliği Başkanına Sert Tepki


Diyarbekirspor kulübü yönetimi,"Liglerin oynanmasını istemiyoruz " diye açıklama yapan 2.Lig ve 3.Lig kulüpler birliği başkanı Volkan Can'a sert tepki göstererek Türkiye Futbol Federasyonunu göreve çağırdı.
Aynı zamanda Kırklarelispor başkanı olan Volkan Can'ın küme düşme hattında yer alan kendi takımını kurtarmak için böyle bir talepte bulunduğunu belirten Diyarbekirspor Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar,kendi görüşlerine başvurulmadan Futbol Federasyonu ile kulüpler adına görüşülmesinin skandal olduğunu söyledi.
Avşar," Bizim görüşümüzü almadan açıklama yapmak ve federasyondan liglerin iptal edilmesini talep etmek kimsenin haddine değildir.
Kim size bu yetkiyi verdi?
Kendi takımımız küme düşme tehlikesi yaşıyor diye siz herkes adına fikir beyan edemezsiniz.
Siz kendinizi kurtaracaksınız peki biz ne olacağız?. Diyarbakır ın 2 milyon üzerinde nüfusa sahip  olan Bir kent Diyabekirspor hedefleri olan bir takım bizler bunu baştan beri söylüyoruz kimse mağdur olmasın eğer ligler oynanmayacaksa 2 sırada ki takımların ve 9 sıradaki takımların play off oynasın bizler Diyarbekir spor olarak play off la aramızda sadece 1 puan oldugunu belirtmek isterim TFF görevini eniyi şekilde yapmalarını bizleri mağdur etmemelerini istiyoruz aksi taktirde tüm yaşayacağımız mağduriyetin tek sorumlusu şehir olarak hedef göstereceğimiz TFF dur.Hedefi olan takımlar ve harcadıkları paralar ne olacak ?
Kulüpler sizin oyuncağınız değildir.
Futbol Federasyonunu göreve davet ediyoruz.O zaman bizim kaybolan haklarımız ve zararımız telafi edilsin.
Bunların derdi insan sağlığı değil.Dertleri kendilerini kurtarmak.
Başından beri ifade ettiğimiz üzere sağlık her şeyden önemlidir ve devletimiz ne karar alırsa uyarız.Ancak gelinen aşamada Futbol Federasyonu liglerin oynanmasına karar vermiş iken ve bizler de harcama yaparak hazırlık yaptığımız durumda birilerinin böyle senaryolar icat etmesi kabul edilemez.
Futbol Federasyonu bu sorumsuzluğa dur demelidir.Federasyonu göreve davet ediyoruz "
dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER