“KURTULUŞ SAVAŞI” BAŞLIYOR

“KURTULUŞ SAVAŞI” BAŞLIYOR Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Diyarbekirspor, kurtuluş seferberliği başlattı. İlk hedef, sezonun ilk devresinde kalan 4 maçta alınabilecek en iyi sonuçları almak. Yönetim güçlendirilecek, takıma üst liglerden takviyeler yapılacak, takım İstanbul yerine Diyarbakır’da kalacak. 2.Lig Kırmızı Grup’ta geride kalan 15 maçta sadece 1 galibiyet alan ve topladığı 8 puanla küme düşme hattına çakılan Diyarbekirspor, bulunduğu konumdan kurtulmanın çarelerini arıyor. Kalan 4 maçta sırasıyla kendi sahasında Kırşehir FK, deplasmanda Serik Belediyespor, kendi sahasında Sarıyer ve deplasmanda Bucaspor’la karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım öncelikle alabileceği en maksimum puanları almak istiyor. Devre arasına kadar yönetimi güçlendirmeyi ve yeni bir heyecan oluşturmayı amaçlayan Diyarbekirspor, ara transferde kadrosunu üst liglerden oyuncularla güçlendirmek için şimdiden çalışma başlattı. Hedef İkinci Yarıda Yepyeni Bir Takım Ruhu Güçlendirilmiş kadro ve iyi bir kamp dönemiyle ikinci yarıda bambaşka görüntü izlettirerek öncelikle alt sıralardan kurtulmayı, ardında da üst sıralara yükselmeyi planlıyor. Tuzlaspor’dan gelen teknik direktör Zafer Yiğit’le devre arasına kadar devam edilecek. Alınacak skorlara göre devre arasında yeni bir teknik heyetin göreve getirilmesi de gündemde. Tesis sorunu nedeniyle sezonun ilk yarısında İstanbul’da idman yapıp sadece maçlar için kente gelen takım, bu kararı da değiştirerek kiralanacak bir tesisle Diyarbakır’da kalmayı planlıyor.

“KURTULUŞ SAVAŞI” BAŞLIYOR

 2.Lig Kırmızı Grup’ta geride kalan 15 maçta sadece 1 galibiyet alan ve topladığı 8 puanla küme düşme hattına çakılan Diyarbekirspor, bulunduğu konumdan kurtulmanın çarelerini arıyor.

Kalan 4 maçta sırasıyla kendi sahasında Kırşehir FK, deplasmanda Serik Belediyespor, kendi sahasında Sarıyer ve deplasmanda Bucaspor’la karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım öncelikle alabileceği en maksimum puanları almak istiyor.

Devre arasına kadar yönetimi güçlendirmeyi ve yeni bir heyecan oluşturmayı amaçlayan Diyarbekirspor, ara transferde kadrosunu üst liglerden oyuncularla güçlendirmek için şimdiden çalışma başlattı.

Hedef İkinci Yarıda Yepyeni Bir Takım Ruhu

Güçlendirilmiş kadro ve iyi bir kamp dönemiyle ikinci yarıda bambaşka görüntü izlettirerek öncelikle alt sıralardan kurtulmayı, ardında da üst sıralara yükselmeyi planlıyor.

Tuzlaspor’dan gelen teknik direktör Zafer Yiğit’le devre arasına kadar devam edilecek. Alınacak skorlara göre devre arasında yeni bir teknik heyetin göreve getirilmesi de gündemde.

Tesis sorunu nedeniyle sezonun ilk yarısında İstanbul’da idman yapıp sadece maçlar için kente gelen takım, bu kararı da değiştirerek kiralanacak bir tesisle Diyarbakır’da kalmayı planlıyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER