Lider Hata İstemiyor

2.Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta bir kez daha zirveyi ele geçiren Amedspor, yarın (Çarşamba) deplasmanda Isparta 32Spor’la yapacağı maçı kazanarak koltuğunu korumak ve şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Puan kaybına tahammülü olmayan Amedspor, Burdur’da hazırlıklarını tamamladı, maç sabahı Isparta’ya geçecek.

Lider Hata İstemiyor

Önemli Bir Engeli Aşmak İstiyor

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 20 puan toplayan, 2024 yılında yenilgiyle tanışmayan ve ortaya koyduğu etkili performansla şampiyonluk için büyük umut veren Amedspor, sezonun en önemli deplasman maçlarından birine çıkacak. 56 puanla lider durumda olan Amedspor, 46 puanla Play-Off  potasında yer alan Isparta 32Spor’la kozlarını paylaşacak. Takımda moraller yüksek, hedef 3 puan ve zirveyi koruyarak son 9 haftaya en büyük şampiyon adayı olarak girmek.

Takımdaki Tek Eksik Oktay Aydın

Maç için Burdur’da kampa giren Amedspor, maç sabahı komşu şehir Isparta’ya geçecek. Takımdaki tek eksik kart cezalısı Oktay Aydın. Isparta Atatürk Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak karşılaşmada İstanbul  bölgesi hakemi Burak Taşkınsoy düdük çalacak.

Amedspor, bu maçın ardında 10 Mart Pazar günü saat 14.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Arnavutköy Belediyespor’la puan mücadelesine çıkacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER