LİGİ İLK 3 SIRADA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor’umuz ,normal lig sezonunu ilk 3 arasında tamamlayarak Play-Off’ta ilk maçını deplasmanda oynamak istiyor.

LİGİ İLK 3 SIRADA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ
 

Play-Off’a kalmayı daha önce garantileyen Diyarbekirspor’umuz ,normal lig maratonu için kendine yeni bir hedef belirledi. Statü gereği Play-Off’ta 2.ve 5. İle 3.ve 4.takımlar eşleşirken,yarı final ilk maçları 4.ve 5.takımların,rövanşlar ise 2.ve 3.takımların sahasında yapılacak. İlk maçı deplasmanda oynayıp ikinci maç öncesinde avantajlı skor elde etmeyi amaçlayan Diyarbekirspor,bu nedenle ligi ilk 3 arasında tamamlamak istiyor. Şu anda 2.sırada yer alan Diyarbekirspor,24 Nisan Pazar günü kendi sahasında Orhangazispor’la ve son hafta maçında 30 Nisan Cumartesi günü Adliyespor’la Ankara’da karşılaşarak ligi tamamlayacak.

PLAY-OFF HEDEFİNE ODAKLANDIK

Orhangazispor maçı hazırlıklarını galibiyet hedefiyle sürdüren Diyarbekirspor,Play-Off maçlarının yaklaşması nedeniyle idman sayısını ikiye çıkararak tempoyu artırmaya başladı. Teknik Direktör Namık Altunsoy,Play-Off maçlarına yüksek bir form grafiği ve iyi bir motivasyonla başlamak istediklerini söyledi. Altunsoy,”Ligi ilk 3 arasında tamamlayıp ilk maçı deplasmanda oynamak istiyoruz. Bunun eleme üsülü maçlar için avantaj olduğunu düşünüyoruz. Dış sahada alacağımız iyi bir sonuç bize avantaj getirecek.

‘PLAY-OFF’TA İLKİ BAŞARMAK İSTİYORUZ’

 Ligi ilk 3 arasında bitirmemiz garanti değil. Önümüzde iki zor maç daha var. İki rakibimizin de Play-Off’a kalma hedefi var. Önce bu hafta Orhangazispor’u yenmek istiyoruz. Sahaya kazanmak amacı ile çıkacağız. İki maçta iyi performans szergileyip başarılı sonuçlar alarak Play-Off’a iyi bir form grafiği ve yüksek motivasyonla başlamak istiyoruz. Diyarbakır’ın Play-Off karnesi iyi değil. Bugüne kadar hiçbir takım buradan lige çıkamamış. Ancak her şeyin bir ilki var. İlki başaran takım inşallah biz olacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER