Liseli Gençlerin Voleybol Heyecanı

Diyarbakır'da 29 Kasım'da başlayan okullar arası gençler voleybol müsabakalarına 40 kız ve 16 erkek takım katılıyor. Bağlar Belediyesi spor salonundaki organizasyon 3 Ocak'taki final maçlarıyla tamamlanacak.

Liseli Gençlerin Voleybol Heyecanı


Bağlar Belediyesi, spor tesislerini lise öğrencilerinin oynadığı Diyarbakır Okullar Arası Voleybol Şampiyonası maçlarına tahsis ederek spor camiasının takdirini kazandı.
Büyük bir heyecana sahne olan müsabakalar 3 Ocak 2022 tarihinde sona erecek.

Bağlar Belediyesi Tesislerini Tahsis Etti
Gençlik Ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın yıllık spor faaliyetleri arasında yer alan Diyarbakır İl İçi Gençler Voleybol Şampiyonası’na Bağlar Belediyesi’nin tesisleri ev sahipliği yapıyor. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun, yüzlerce öğrencinin katılımıyla 1 aydan fazladır devam eden müsabakalar için belediyenin salon ve imkanlarını tahsis etmesi spor camiası tarafından takdirle karşılandı.
29 Kasım’da başlayan müsabakalara 40 kız ve 16 erkek olmak üzere toplam 56 okul takımı katılıyor.

Final Maçları 3 Ocak'ta
Renkli görüntülerin yaşandığı şampiyonanın çeyrek ve yarı final aşaması 27 Aralık’ta başlayarak, müsabakalar 3 Ocak’ta yapılacak final maçlarıyla son bulacak.
Erkekler ve kızlarda ilk 4 arasına girmeyi başaran toplam 8 takım yine önümüzdeki günlerde Diyarbakır’da yapılacak bölge şampiyonasında mücadele etme hakkı kazanacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER