Maç Biletleri Su'dan Ucuz

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, 19 Şubat Pazar günü Diyarbakır Stadı’nda İnegölspor’la yapacağı kritik karşılaşmanın bilet fiyatlarını 1 TL olarak açıkladı. Girişlerin ücretsiz olmasını arzu ettiklerini ancak bunun yasal olarak mümkün olmadığını belirten kulüp başkanı Turan İlgin,” Hava şartlarının da güzel olması vesilesiyle hem takımımıza destek verelim, hem futbolun tadını çıkararak güzel bir gün geçirelim.” dedi.

Maç Biletleri Su'dan Ucuz

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, 19 Şubat Pazar günü Diyarbakır Stadı’nda İnegölspor’la yapacağı kritik karşılaşmanın bilet fiyatlarını 1 TL olarak açıkladı.

Girişlerin ücretsiz olmasını arzu ettiklerini ancak bunun yasal olarak mümkün olmadığını belirten kulüp başkanı Turan İlgin,” Hava şartlarının da güzel olması vesilesiyle hem takımımıza destek verelim, hem futbolun tadını çıkararak güzel bir gün geçirelim.” dedi.

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, 19 Şubat Pazar günü Diyarbakır Stadı’nda İnegölspor’la yapacağı kritik karşılaşmanın bilet fiyatlarını 1 TL olarak açıkladı.

Bundan sonra yapacakları tüm maçların büyük önem taşıdığını belirten Kulüp Başkanı Turan İlgin, amaçlarının aileleri tribünlere çekmek ve iç saha maçlarını taraftar desteğiyle oynamak olduğunu kaydetti.

İnegölspor’la yapacakları maçın önemine dikkat çeken İlgin, bilet fiyatlarını sembolik olarak 1 TL belirlediklerini söyledi.

“Herkesi Maça Davet Ediyoruz”

İlgin,”Takım olarak bundan sonra oynayacağımız bütün karşılaşmaları final havasında görüyoruz. Bu zorlu süreçte taraftarlarımızın ve kadim Diyarbakır halkının desteğine ihtiyacımız var. 33 bin kişilik Diyarbakır Stadyumu’nda taraftarlarımızın yoğun şekilde olması bizim için avantaj, rakiplerimiz için de ciddi baskı unsuru olacaktır.

19 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da oynayacağımız İnegölspor karşılaşmasının bilet fiyatlarını onursal başkanımız sayın Feyzi İlhanlı’nın desteğiyle tüm tribünler için 1 TL olarak belirledik. Bütün halkımızı aileleri ve çocuklarıyla beraber tribünlere davet ediyoruz. Hava şartlarının da güzel olması vesilesiyle hem takımımıza destek verelim, hem futbolun tadını çıkararak güzel bir gün geçirelim.” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER