MANİSA'DA ANLAMLI TABLO

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, deplasmanda oynayacağı Manisa Büyükşehir Belediyespor müsabaka için Manisa Anemon otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

MANİSA'DA ANLAMLI TABLO
 Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, deplasmanda oynayacağı Manisa Büyükşehir Belediyespor müsabaka  için Manisa Anemon otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Sabah saatlerinde uçakla İzmir’e giden kafilemiz oradan da karayolu ile Manisa’ya ulaştı. Takımımız, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un tesislerinde yaptığı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamladı. Takımımıza kendi tesislerini tahsis eden Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi, ekibimizin idmanını ziyaret ederek ‘hoş geldiniz’ dileğinde bulundu.

‘Bu Görüntüler Yaygın Hale Gelmeli’

Diyarbakır’daki maçta iyi misafir edildiklerinin altını çizen Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Cenk Ergün,”Sporda skorlar gelir geçer ama ilişkiler ve dostluklar kalıcıdır. Diyarbekirspor’u diğer takımlar gibi kardeş olarak görüyoruz. Sporun bu güzelliklerini artırmalı ve ülke geneline yaymalıyız. Hak eden takımın kazanacağı bir maç olmasını diliyoruz” dedi.

Kulüp olarak kendi tesislerini tahsis etmesi ve gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi ve camiasına teşekkür ediyoruz.
Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 19:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER