Mansur Çalar Savcılıkta hakim karşısına çıkarıldı

DİYARBAKIR- Dün Diyarbakır'da oynanan ve maçtan çok olayların konuşulduğu Amed SF - Sakaryaspor maçı sonrası yaşananlar ve sonrasında Sakaryasporlu oyuncuların iddialarına Amedspor yönetimi ve olaylarda adı geçen Mansur Yavaş'ın yalanlamalarına karşın Sakaryasporlu 4 futbolcunun şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan Amedsporlu Mansur Çalar mahkemeye sevk edildi.

Mansur Çalar Savcılıkta hakim karşısına çıkarıldı

HABERYİRMİBİR / ÖZEL HABER

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu Diyarbakır'da oynanan Amed Sportif Faaliyetler-Sakaryaspor maçının ardından ortaya atılan görünülere istinaden Sakaryasporlu 4 futbolcunun şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan rakip takımın futbolcusu Mansur Çalar, çıkarıldığı mahkemede  yurt dışına çıkış yasağı konuldu ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Sakaryasporlu oyuncuların şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında savcılıkta ifade veren Amedsporlu oyuncu Mansur Çalar, nöbetçi 3. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. 

Savcılık Mansur Çalar'a, yurt dışına çıkış yasağı ve haftada iki gün en yakın kolluk birimine giderek imza atması şartıyla serbest bırakıldı. 

Mahkeme ayrıca Mansur Çalar'ın adli kontrol tedbirlerine uyulmaması halinde tutuklanabileceği ihtarında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER