Metin Kılavuz "Güçlü ve İddalıyız"

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Av.Metin Kılavuz Antalya Kemer'deki kampı ziyaret ederek futbolcularına moral verdi.

Metin Kılavuz

 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Av.Metin Kılavuz Antalya Kemer'deki kampı ziyaret ederek futbolcularına moral verdi.

 Takımın hırslı ve azimli çalışmasından çok mutlu olduğunu ve 2.devre şampiyonluğun en güçlü adayı olacaklarını ifade etti. Takıma yeni katılan transferlerin uyum sorunu yaşamadıklarına değinen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulüp Başkanımız Av.Metin Kılavuz konuşmasını şöyle sürdürdü. '' Barış Ataş ve Abdullah Çetin gibi tecrübeli isimleri kadromuza katmanın mutluluğu içindeyiz. Yaptığımız transferler bizim 2.devre içinde nereleri hedeflediğimizin bir göstergesidir. Futbolcularımın hepsi Teknik direktörleri Turhan Özyazanları çok seviyor. Sevginin ve saygının olduğu yerde başarıda beraberinde gelir. Arkadaşlık ve rekabet ortamı üst seviyede. Turhan Hocamız futbolcularımıza ilk önce takım içindeki saygı ve sevgiyi aşılamış. Kampta herkesin yüzü gülüyor. Beni en çok mutlu eden ise takıma yeni katılan sporcularımızın da hiçbir uyum sorunu yaşamamalarıdır. Bu yıl gerçekten sorunsuz bir şekilde 2.devreye hazırlanıyoruz. Bu sezon sonunda şampiyon olacağımıza inancım çok fazla. Güçlü ve iddialı bir kadromuz var’’ dedi.

Bu arada  2.devre hazırlığını sürdürdüğü Antalya kampında karşılaştığı Yeni Malatyaspor maçı sonrası 27 yaşına giren ve takımımızın 10 numara formamızı giyen Yusuf Yağmur'a Kulüp Başkanımız Av.Metin Kılavuz, Futbol Şube Sorumlumuz Cemal Doğrul,teknik heyetimiz ve takım arkadaşlarının yapmış olduğu sürpriz ile doğum günü pastası kesilerek yaş günü kutlandı...İYİ Kİ DOĞDUN YUSUF YAĞMUR

YILMAZ BAY

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2014, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER