Milli Karateci Sena billboardlarda!

DİYARBAKIR - Uzun zamanlardan bu yana aldığı başarılı sonuçlarla kentin göğsünü kabartan Türkiye Karate Milli Takım Sporcusu Sena Kızılaslan, okuduğu okulun reklam yüzü oldu. Sena’nın resimleri kentteki billboardlarını süslerken, Milli Karatecinin bu başarısı kentteki gençlere de ilham kaynağı oldu. 

Milli Karateci Sena billboardlarda!

Sportif alanda Türkiye’de, Yurtdışı’nda ulusal ve Uluslarası Karate Şampiyonalarında aldığı şampiyonluklar ve dereceleri sayesinde akademik alanda da Diyarbakır Özel Mektebim Fen Lisesi Kolejinde burslu eğitimi gören Türkiye Karate Milli Takım sporcusu Sena Kızılaslan okulunun tanıtımlarında yer aldı. 


Mektebim ve Maarif Okulları yönetimi sadece burslu öğrencilerine akademik alanda değil sportif alanlarda da burs vererek sporun gelişmesinde büyük destek veriyor. Bu anlamda kent halkı tarafından destek ve takdir gören Mektebim Okulları, bireysel sporlarda başarı gösteren öğrencilerini billboardlarda tanıtıyor. Mektebim Okulları Yönetim Kurulu, öğretmenlerine ve sportif alanda şampiyonlukları ile başarılarını taçlandırmada büyük pay sahibi olan Türkiye Karate Milli Takım Antrenörleri Mehmet Yazar, Ahmet Yazar ve Ayşe Meryem Yazar’ı da emeklerinden dolayı teşekkür etti. 
 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2019, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER