Milli Sporculardan "Evde Kal.Sağlıkla Kal" Mesajı

Bağlar Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19)  salgınına karşı tedbirler almaya devam ederken, vatandaşları evde kalmaya teşvik etmek için bir anlamlı çağrı da milli sporculardan geldi. Bağlar Belediyesi’nin milli karatecileri, sosyal medya üzerinden yayınladıkları kısa videolarla “Evde Kal,Sağlıklı Kal” mesajını paylaşarak örnek bir davranışa imza attı.

Milli Sporculardan "Evde Kal.Sağlıkla Kal" Mesajı

Bağlar Belediyesi, Türkiye’de de yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19)  salgınına karşı  gerçekleştirdiği  dezenfekte çalışmaları, gıda denetimleri ve sokağa çıkma yasağı uygulanan yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmetlerle dikkat çekerken, vatandaşları evde kalmaya teşvik edecek çalışmalara da imza atıyor. Anlamlı adım Bağlar Belediyesi’nin milli sporcularından geldi.

Sena Kızılaslan,Zeynep Akçakmak ve İrem Nur Yazar. “Evde Kal,Sağlıklı Kal” sloganını içeren videolar hazırlayan üç milli karateci,bunları sosyal medya üzerinden paylaşarak vatandaşlara duyarlılık çağrısında bulundu.

"Mücadeleye Katkı Sunmak İstedik"

Bağlar Belediyesi’nin ve karate milli takımının antrenörü Mehmet Yazar, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve belediye ekiplerinin yeni tip koronavirüs önlemleri konusunda büyük bir mücadele ortaya koyduğuna dikkat çekerek,bu mücadeleye katkıda bulunmak amacıyla bu çalışmayı hazırladıklarını söyledi. Yazar,”Tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit eden virüs salgını ülkemiz için milli mesele ve beka sorunu haline gelmiştir. Bağlar Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Beyoğlu’nun  himayelerinde belediye ekiplerimiz önemli bir mücadele yürütüyor. Bizler de buna katkıda bulunmak ve vatandaşlarımızı evde kalmaya teşvik etmek üzere bu çalışmayı hazırladık” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER