MİLLİ TAKIM, YILDIZLARLA DİYARBAKIR’A GELİYOR

A Milli Takım’ın 16 Kasım Çarşamba günü Diyarbakır’da İskoçya ile yapacağı maçın aday kadrosu belli oldu. Teknik direktör Stefan Kuntz, kadroda önemli yıldızlara yer verdi.

MİLLİ TAKIM, YILDIZLARLA DİYARBAKIR’A GELİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, A Milli Takım ’ın gelecek sene mart ayında başlayacak EURO 2024 Elemeleri öncesinde oynayacağı hazırlık müsabakalarının stadyumları ve saatleri açıklandı.

Milliler, 16 Kasım’da Diyarbakır Stadyumu’nda İskoçya ile 19 Kasım’da da Gaziantep Stadyumu’nda Çekya ile oynanacak. Her iki karşılaşma da 20.00’da başlayacak.

İşte Aday Kadro

TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

“Diyarbakır kenti, İskoçya özel maçıyla A Milli Takım seviyesinde ilk kez bir maça ev sahipliği yapmış olacak. Gaziantep ise 21 yıllık aranın ardından A Milli Takım ile buluşacak. A Milli Takımımız, son olarak 25 Nisan 2001 tarihinde Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanan maçta Arnavutluk ile karşı karşıya gelmişti. İskoçya ile tarihinde daha önce bir kez karşılaşan A Milli Takımımız, 8 Haziran 1960’da Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan bu özel maçı 4-2 kazanmıştı. Millilerimiz Çekya ile ise tarihindeki 21. karşılaşmasını oynayacak.”

Salı Günü Diyarbakır’a Gelecek

A Millî Takım'a davet edilen oyuncular, 13 Kasım Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak.

Ay-Yıldızlılar, özel maçların hazırlıklarına 14 Kasım Pazartesi günü gerçekleştireceği antrenmanlarla başlayacak. Saat 17.00'deki idmanın ilk 30 dakikalık bölümü medyaya açık olarak yapılacak.

A Millî Takım kafilesi, İskoçya karşılaşması için 15 Kasım Salı günü saat 14.30'da Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Diyarbakır'a gidecek.

Maçtan Önce Basın Açıklaması Ve İdman

A Millî Takım Teknik Direktörü  Stefan Kuntz ve bir futbolcu, aynı gün saat 18.15'te Diyarbakır Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, maç öncesindeki resmî idmanını toplantının ardından saat 19.00'da stadyumda gerçekleştirecek.

Diyarbakır Stadyumu'nun ev sahipliğinde, 16 Kasım Çarşamba günü oynanacak olan Türkiye - İskoçya müsabakası, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER