NAMIK ALTUNSOY, GENÇ KALECİ YAKUP’U BAĞRINA BASTI

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un başarılı Teknik Direktörü Namık Altunsoy, alt yapı takımından kaleci Yakup Parlak’ı bağrına bastı.

NAMIK ALTUNSOY, GENÇ KALECİ YAKUP’U BAĞRINA BASTI
 Diyarbakır’da alt yapıpın tüm kategorilerinde  mücadele eden Diyarbekirspor’un U – 14 takımı kalecisi Yakup Parlak,  Diyarbekirspor Teknik direktörü Namık Altunsoy’un elini Öperek, çiçek verdi. Ligin 2.yarısı için başarılar dileyip şampiyonluk dileklerinde bulundu.

Teknik Direktör Namık Altunsoy yaptığı açıklamada, “ Alt yapımızdaki  U – 14 takımının genç kalecisi Yakup Parlak, sevdiğimiz gençlerimizdendir. Değerli hocalarımızın nezaretinde çalışmakta maçlarda takımının kalesini başarıyla korumaktadır Hacalarımız bu gencin ileri sezonlarda başarılı bir kaleci olacağını söylediler, çok sevindim ve mutlu oldum. Artık bende onun takipçisi olacağım.Kalecimiz  Yakup yanıma gelip elimi  öptü çiçek takdim etti beni sevindirdi. Ligin ikinci yarısı içinde başarılar ve şampiyonluk istedi. İnşallah bizde onun bu isteğini birlik beraberlik içerisinde yerine getirip gençlerimize şampiyonluk elde edeceğiz. Bizde Diyarbekirspor  Teknik heyeti olarak alt yapıdaki genç yeteneklerimizden rapor alıyoruz kendileriyle ilgileneceğiz “ dedi
Genç Kaleci Yakup Parlak’ta, A Takımı Teknik Direktörümüz Namık Altunsoy, çok başarılı olmakla birlikte bizleri seven ve ilgilenen birisi. Biz alt yapı gençleri olarak Diyarbekirspor’umuzun artık şampiyon olup bir üst lige çıkmasını istiyoruz.


.
Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER