Okul Sporları havalı tüfek  atıcılık ile devam ediyor

DİYARBAKIR- Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Havalı Tüfek Atıcılık Yıldız ve Gençler Bayanlar ve Erkekler müsabakalarında Diyarbakır Bilnet Okulu adına katılan sporcu öğrenciler şampiyon oldu. 

Okul Sporları havalı tüfek  atıcılık ile devam ediyor


Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Genç Bayanlar ve Erkekler Kategorisi Yarışmaları kapsamında Atıcılık Havalı Tüfek Müsabakaları sona ererken, Diyarbakır genelinde 10 okuldan 70’e yakın sporcu öğrenci katılımı ile gerçekleşti.


FURKAN YAZAR ATICILIKTA İL ŞAMPİYONU OLDU 
Diyarbakır Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’ne bağlı Seyrantepe Kapalı Spor Salonu’nda yapılan yarışmaya damgasını vuran Diyarbakır Bilnet Okulları adına katılan öğrenci sporcuları hem bireysel de hem de takım halinde Diyarbakır il şampiyon olma başarısını elde ederek, Diyarbakır ilini ve Okullarını Mersin ilinde yapılacak olan Türkiye Atıcılık Havalı Tüfek müsabakalarında temsil edecekler.

Bilnet Okulları adına yarışan Furkan Yazar, karate sporundan sonra bir başarıda Atıcılık Havalı Tüfek Müsabakaların takım halinde İl birinciliği kazandıran sporcu öğrencisi oldu. Bilnet okullarını adına müsabakayı şampiyon olarak tamamlayan isimler ise şöyle Türkiye finallerinde Temsil edecek Bireysel de Esin Akgün ile Perşin Avci oldu. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER