ÖNCE DERİNCE, SONRA KAMP

Pazar günü deplasmanda Derincespor’la karşılaşacak olan Amedspor, bir sonraki haftayı bay geçirecek. Teknik heyetin talebi üzerine bir haftalık kamp yapılması kararı alındı. Takım ,Derincespor maçından sonra Kocaeli’nden Antalya’ya geçecek.

ÖNCE DERİNCE, SONRA KAMP

Hakem Karabük'ten Geliyor

2.Lig Kırmızı Grup’ta Pazar günü deplasmanda Belediye Derincespor’la karşılaşacak olan Amedspor, Cumartesi günü İstanbul üzerinden Kocaeli’ne geçecek.

Derince Stadı’nda Pazar günü saat 14.00’da başlayacak karşılaşmada Karabük bölgesi hakemi Mustafa Hakan Belder düdük çalacak. Belder’in yardımcılıklarını Faruk Yağlı (Ankara) ve Yahya Kemal Yurtbilir (Nevşehir) yapacak. 4.hakemlik görevini ise Oğuz Gözetenler (İzmir) yerine getirecek.

Bay Haftasında Kamp Yapacak

Bu arada Pazar günkü maçın ardında BAY haftasına girecek olan Amedspor, Kocaeli’nden Antalya’ya giderek burada bir haftalık kamp yapacak.

Amedspor, BAY geçireceği haftadan sonra 2 Mart Cumartesi günü Diyarbakır’da Karaman FK, 6 Mart Çarşamba günü deplasmanda Isparta 32Spor ve 10 Mart Pazar günü Diyarbakır’da Arnavutköy Belediyespor’la olmak üzere 8 günde 3 maça çıkacak.

HABERLER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER