ÖYLE BİR MAÇ Kİ TELAFİSİ BİR SEZONA BEDEL

Amedspor, tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak. Kendisi gibi puan kaybına tahammülü olmayan lider Hatayspor’la Pazar günü kendi sahasında karşılaşacak olan Amedspor, 3 puan alıp son haftaya ligde kalmayı garantilemiş olarak girecek.

ÖYLE BİR MAÇ Kİ TELAFİSİ BİR SEZONA BEDEL
 Diyarbakır, bu hafta sonu uzun yıllar unutulmayacak tarihi bir maça ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bir yandan ligde kalmak için kazanmak zorunda olan Amedspor, diğer yandan şampiyon olmak için puan kaybına tahammülü olmayan Hatayspor. Kazananın hedefine ulaşacağı, kaybedenin çok şey kaybedeceği tarihi öneme sahip karşılaşma öncesinde iki şehirde de adeta seferberlik ilan edildi.

Amedsporlu taraftarlar, sosyal medyada paylaşımlar yaparak tüm kenti tarihi maçta bütünleşmeye ve desteğe davet ediyor.

KAZANIRSA LİGDE KALMAYI GARANTİLER

35 puanlı Amedspor, Hatayspor maçını kazanırsa kümede kalma hesapları yapan diğer takımların alacağı sonuçları beklemeden ligde kalmayı garantileyecek. Çünkü olası puan eşitliğinde Amedspor, ikili averajda Bodrumspor,Tuzlaspor ve Bucaspor’dan iyi durumda,bu durumda ligde kalan takım olacak. Amedspor’un Hatay’dan 1 puan alması,Tuzlaspor ve Bucaspor’dan en az birinin yenilmesi halinde yine Amedspor averajla ligde kalmayı garantileyecek. Amedspor’un yenilmesi, Bucaspor ve Tuzlaspor’dan en az birinin yenilmesi halinde de Amedspor ligde kalmayı garantilemiş olacak.

 

RIDVAN OKUŞ CEZALI

Ankara’da oynadığı zorlu Keçiörengücü maçından 0-0’lık sonuç ve 1 puanla dönen Amedspor, günü izin yaparak geçirdi. Amedspor, Pazar günü kendi sahasında yapacağı Hatayspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak. Keçiörengücü maçında dördüncü sarı kartını gören Rıdvan Okuş,cezalı duruma düştüğü Pazar günü forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Oğuz’un durumu ise hafta içinde netlik kazanacak.

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER