Play-Off İçin Haydi Stada

Hedef Play-Off,rakip Vanspor, parola mutlak galibiyet.  Diyarbekirspor, yarın (Çarşamba) saat 14.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Herkesi maça davet eden Yeşil-Kırmızılı kulüp,” El ele omuz omuza verirsek aşamayacağımız engel olmaz.” paylaşımıyla taraftarlara çağrıda bulundu.

Play-Off İçin Haydi Stada

Play-Off Yolunda Çok Kritik
Yeni Diyarbakır Stadı yarın (Çarşamba)  zirve ve Play-Off yarışında son derece önem taşıyan bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. 40 puan ve 1 maç eksikle 7.sırada bulunan Diyarbekirspor,56 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor’la karşı karşıya gelecek.
Sezonun ikinci yarısında başarılı bir performans ortaya koyan Diyarbekirspor, güçlü rakibini yenerek Play-Off hedefi yolunda çok kritik bir engeli aşmak istiyor.
Saat 14.00’da başlayacak karşılaşmayı Aydın bölgesi hakemi Eren Özyemişcioğlu yönetecek.

Herkesi Maça Davet Ettiler
Tarihinde ilk kez 2.Lig’de Play-Off’a bu kadar yaklaşmış olan Diyarbekirspor, artık camianın ve şehrin desteğini arkasında görmek istiyor. Teknik heyet ve futbolcular zorlu maçta 3 puana şartlanırken,üst üste yapılan çağrılarla taraftarlar karşılaşmaya davet ediliyor. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Yeşil-Kırmızılı takım,”El ele omuz omuza verirsek aşamayacağımız engel olmaz. Play-Off hedefini yakalamak için herkesin desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz. Vanspor maçını kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Herkes ailesini alsın ,maça gelsin. Engelleri birlikte aşalım” mesajını verdi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER