RUHSUZLAR (SPOR YAZARI VEYSİ AKAR SİZLER İÇİN AMEDSPOR'U YAZDI)

Play- Off yarışının son düzlüğüne girilirken oynan maçlarda, takımlar maç kaybetmemek için ellerinden geleni yapmaya çalışırken AMEDSPOR yine kendine yakışanı yapıp taraftarlarını ve sevenlerini Erzincan maçında yenilerek şaşırtmadı.

RUHSUZLAR (SPOR YAZARI VEYSİ AKAR SİZLER İÇİN AMEDSPOR'U YAZDI)

Uyarıları dikkate almadığınız zaman bu tür sonuçlar kaçınılmaz olur. Ne oynadığını bilmeyen bir futbolcu topluluğu ne oynatacağını bilmeyen bir hoca ve bunlar karşısında ne yapacağını bilmeyen bir yönetim!  Varın gerisini siz düşünün Amedspor bu kadar aciz duruma düşürülmemeliydi. Komşuluk ilişkilerini sıfıra indiren üzerine düşmanlık tohumları eken bu yönetimin tek çaresi şampiyon olmaktır, desemde bu futbolla ancak geçmiş kazanımlarıyla ancak Play -Off’un ilk turunda elenir. Umarız bizi yanıltan bir hava girip bizleri yanıltırlar desem de, onlarda kendilerine inanmadığından söylemler sadece havada kalır.

 Düşünün bu  takımın futbolcularına  ceza vereceksiniz, takım bu cezayı kabul etmeyecek ve tepki gösterecektir.!  Kim bu kendilerini kaf dağında gören futbolcu topluluğunu bu takıma kazandırmışsa hesabınıda onun vermesi gerekir. Ama ne hikmetse ne hesap soran var ne hesap veren var. Kendin pişir kendin ye misali at sorunları  kilimin dibine misali. Olayları örtbas etmekten başka bir şeye yaramıyor ama  sosyal medyada diller maşallah  uzun geceleri uyumayıp millete  cevap yetiştirirler. Anca bu anlayıştan bu hareket beklenir.

Her zaman diyorum bizler hancıyız yönetimde yolcu bu çok  bilenler elbet gider. O zaman yaptıkları yanlışın farkına varırlar ama iş işten geçmiş olur. Ama olanda Amedspora olur.

Kim düşünürdü ki  ŞANLIURFASPOR seyircisi ile BURSASPOR seyircisi el ele kol kola kahvaltı yapıp maç izleyecekler Bunun tek sebebi Şuan ki yönetim ve Basiretiz. Futbolcu topluluğudur. Umarım Şampiyonluk gelirde! Her şey süt liman olur.

                                                                                                                                             Selamlar Saygılar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vedat karagöz
Vedat karagöz - 12 ay Önce

Bir memleket takımında en az o memleketli en az 5-6 tane topçu olması lazım ve bunların içinde de en az 3 tane oynaması lazım buranın havasını buranın atmosferini buranın hissini buranın duyurusunu anlamak için bu memleketin çocukları bu memleketin takımında tutulması lazım ve oynaması lazım ama ne yazık ki 1 milyon 2 milyon 3 milyon para verdiğimiz adamlar canı isterse oynuyor canı istemezse oyunu oynuyor

Süleyman bayrak
Süleyman bayrak - 12 ay Önce

Amed ne alt yapıda nede üst yapıda hiç amacı olmayan sadece parasını cebini düşünen sıradan bir takım.senelerdir ne bir Amed çocuğuna faydasi oldu nede arkasına sığındığı sözüm ideoloji sözde Diyarbakır çocuklarına önem verecekti... Ama hepsi hikâye sadece dışarda futbolcu alarak para vermeye devam,,,,,,,,,

SIRADAKİ HABER