Şampiyon Üzgün

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Fatih Karagümrük yenilgisinin üzüntüsü yaşanıyor.

Şampiyon Üzgün
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Fatih Karagümrük yenilgisinin üzüntüsü yaşanıyor.

Sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala 2. Lige çıkmayı garantileyen sarı kırmızılı ekipte, Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, şimdiye kadar puan alamadıkları tek takımın Fatih Karagümrük olduğunu söyledi.

Doğrul, "Bu sezon istediğimiz sonuçları alarak şampiyonluğa ulaşmayı haftalar öncesinde ilan ettik. Hata Türkiye liglerinin en erken şampiyonluğunu ilan eden takımı olduk. Ama Fatih Karagümrük'e karşı istediğimiz sonucu bir türlü alamadık. Bu sezon oynadığımız tüm takımlara karşı puan aldık. Fakat aynı başarıyı Fatih Karagümrük'e karşı gösteremedik. Oynadığımız iki maçta da güçlü rakibimize yenildik. Bu nedenle çok üzgünüz. İnşallah bundan sonra kalan 2 maçımızı kazanır ve ligi en iyi yerde tamamlarız" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2013, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER