ŞAMPİYONLUKLAR GETİRMESİ DİLEĞİYLE

Amedspor ve Diyarbekirspor,şampiyonluk hedefledikleri yeni sezona yenilenmiş kadrolar kadar yenilenmiş takım otobüsleri ile de giriyor. Otobüslerin yeni görüntüsünü beğenen taraftarların Diyarbekirspor'a eleştirisi ise 06 olan plakanın 21 yapılması gerektiği.

ŞAMPİYONLUKLAR GETİRMESİ DİLEĞİYLE

Diyarbakır’ın profesyonel futbol liglerindeki takımlarının kadroları gibi otobüsleri de yenilendi. İki kulübün otobüsü de yeniden giydirilerek güzel ve beğeni toplayan bir görüntüye kavuştu.

Amedspor otobüsü kulübün logosu ile Yeşil-Kırmızılı renklerle donatılırken,Diyarbekirspor’un otobüsüne de efsane Diyarbakırspor’un 1968’li logosu monte edilerek siyah rengin ağırlıkta olduğu,yazıların da Yeşil-Kırmızılı yazıldığı yeni bir görüntü kazandı.

 

'06 Yakışmıyor,21 Olması Lazım'

Soysal medyada yapılan yorum ve değerlendirmelerde otobüslerin yeni görüntüsünden övgüyle söz edildi. Taraftarlar,Diyarbekirspor’a  plaka konusunda ise eleştiri getirdi. 06 olan plakanın yerine kentin plakası olan 21 olması ,ayrıca özel plaka alınarak Diyar veya Diyarbekirspor yazılması talep edildi. Bu talebin kulüp yönetimi tarafından değerlendirilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2017, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER