Şenlik Havasında Spor Malzemeleri Töreni!

Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’nde okullara yapılan spor malzemeleri töreni, spor şenliği havasında geçti. Kaymakamlık tarafından ilçedeki 30 okulda eğitim gören 700 öğrenciye yapılan malzeme yardımı yüzleri güldürdü. Kaymakam Selami Kaya,” Mutlu olmanız bizim için çok önemli, bunun için çalışıyoruz .Sizler de çok çalışarak bu turnuvalarda yeteneklerinizi sergileyip gelişerek yarının yıldız sporcuları arasında olabilirsiniz “ diyerek öğrencilerden hem sağlık için spor yapmalarını hem de iyi ve başarılı sporcu olmalarını istedi.

Şenlik Havasında Spor Malzemeleri Töreni!
 Son yıllarda yapılan modern spor tesisleri ve faaliyet sayısı artan spor branşlarında gösterdiği başarılarla dikkat çeken Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’nde bu kez spor malzemeleri dağıtım töreni vardı.  İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte gerçekleştirdiği organizasyonla Kaymakamlık tarafından ilçedeki  30 okulda eğitim gören 700 öğrenciye çeşitli branşları kapsayan spor malzemeleri yardımı yapıldı. 

İlçedeki kapalı spor salonunda gerçekleşen malzeme dağıtım töreni şenlik havasında geçti.
“Geleceğin Yıldızları Arasında Olabilirsiniz”
Malzeme dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Selami Kaya, Gençlik Spor Müdürü Mehmet Yılmaz Bay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz İde Okul idarecileri öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
 

Kaymakam Kaya ,”Sizlerin  başarılı olması bizim için çok önemli, bunun için çalışıyoruz.Sizler de çok çalışarak bu turnuvalarda yeteneklerinizi sergileyip gelişerek yarının yıldız sporcuları arasında olabilirsiniz. Her platformda sizleri desteklemeye devam edeceğiz .Şimdiden başarılar diliyorum “ sözleriyle öğrencilerden hem sağlık için spor yapmalarını hem de iyi ve başarılı sporcu olmalarını istedi.



“Kaymakam Kaya İlçemiz İçin Şanstır”


İlçe  Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Yılmaz Bay ise Kaymakam Selami Kaya’nın  ilçedeki kültürel ve sportif çalışmalara her türlü desteği vererek işlerini kolaylaştırdığını söyledi. Bay,”İlçe Kaymakamımız sayın Selami Kaya’ya spora verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda ve desteklerini esirgemiyor bu da bizlerin daha bir şevkle çalışmamıza performansımızın artmasına sebep oluyor “  dedi.
Organizasyonda ayrıca ilçede 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yapılan voleybol turnuvasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Kaynak :Tigris Haber Gazetesi


HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2018, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER