SEZONUN EN KRİTİK MAÇINA HAZIRIZ

Diyarbakır Atatürk Stadı, yarın (Çarşamba) sezonun en önemli ve kritik maçlarından birine tanıklık edecek. 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor’umuz , lider konumdaki Etimesgut Belediyespor’la kozlarını paylaşacak

SEZONUN EN KRİTİK MAÇINA HAZIRIZ
 Diyarbakır Atatürk Stadı, yarın (Çarşamba) sezonun en önemli ve kritik maçlarından birine tanıklık edecek. 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor’umuz , lider konumdaki Etimesgut Belediyespor’la kozlarını paylaşacak. Diyarbekirspor’umuz ,yarıştaki en önemli rakibini yenerek puan farkını 5’e indirmek ve kalan 7 haftaya büyük umutlarla girmek istiyor. Diyarbekirspor’umuzun  rakibine göre ayrıca 1 maçı da eksik.
Atatürk Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçı Osmaniye bölgesi hakemi Bülent Çenet yönetecek.

TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI

Hafta içi olmasına rağmen maçın öneminden dolayı taraftarların karşılaşmaya ilgi göstermesi bekleniyor. Maçın bilet fiyatları açıklandı. Kapalı 10 TL,numaralı 15 TL ve maraton 5 TL’den satılacak. Kulübümüz, bir kez daha taraftarlara çağrıda bulunarak sezonun en kritik mücadelesinde takıma destek olmalarını istedi. Mezopotamya Engelliler Derneği başta olmak üzere bazı engelli kuruluşlarının üyeleri maça gelerek takımın destekçisi olacaklarını açıkladılar.

TAKIMIMIZIN İÇ SAHA KARNESİ

Diyarbekirspor’umuz,ligde topladığı 50 puanın 33’ünü kendi sahasında kazandı. Yeşil-Kırmızılı takım,14 iç saha maçında 11 galibiyet ve 3 yenilgi alırken,24 gol atıp 10 gol yedi. Etimesgut Belediyespor ise 16 dış saha maçında 6 galibiyet,6 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine 24 puan yazdırdı.Murat Hacıoğlu ve Emrah Kiraz gibi Diyarbakırlı sporseverlerin yakından tanıdığı isimlerin de formasını giydiği Etimesgut Belediyespor’da sakat ve cezalı bulunmuyor.

DEVRE ARASINDA TRANSFER OLAN OYUNCULARIMIZ YOK

Diyarbekirspor’umuzda 10 Ocak’ta oynanması gerekirken Etimesgut Belediyespor’un kupa maçları nedeniyle ertelenen maçın ilk tarihinden sonra lisans işlemleri tamamlanan Gökhan Payal,Emre Aktaş ve Oğuzhan Azğar kadroda yer almayacak.
Yeşil-Kırmızılı takımımızda da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Enis dışında sakat ve cezalı ise yok.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER