Sıddık İstemi Sitem Ederek Ayrıldı

Amedspor takım kaptanı Mehmet Sıddık İstemi,takımdan ayrıldığını resmen ilan ederken,takım içinde yaşanan sorunlarla ilgili de ilgi çekici ifadelere yer verdi. İstemi,” Amedspor her şahıstan üstündür ve bu şahışlar geçicidir.Amedspor her zaman kalbimde olacaktır” dedi.

Sıddık İstemi Sitem Ederek Ayrıldı

“Şehmuz Abinin Mirasını Taşıdım”

Amedspor’la sözleşmesi sona eren Mehmet Sıddık İstemi, takımdan ayrıldığını ve yeni sezonda başka takımın başarısı için ter dökeceğini söyledi.Tecrübeli futbolcu mesajında,” sözleşmem 31.05.2019 itibariyle sona ermiştir.Bu kararı almak benim için kesinlikle çok zor oldu. Şehmuz abinin mirası olan, takım kaptanlığını yaptığım, 2016 yılından beri emek verdiğim, alın teri döktüğüm Amedspor için, elimden geleni maddi ve manevi olarak fazlasıyla yaptım. Bu kulübün emekçisi olarak görevimi tamamlayıp ayrılıyorum.

“Amedspor,Şahıslardan Üstündür”

Benim üzerimde hakkı olanlara, işini layığıyla yapanlara, söz verip sözünün arkasında adam gibi duranlara, takımı kendi menfaatleri için kullanmayanlara, kendi takım arkadaşınının kuyusunu kazmayanlara, kimsenin hakkını yemeyenlere ve siz çok değerli Amedspor taraftarına , kulüp personellerine, hocalarıma sonsuz teşekkür ederim. Amedspor her şahıstan üstündür ve bu şahışlar geçicidir.Amedspor her zaman kalbimde olacaktır. Hakkım varsa helal olsun sizde hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER