SON DAKİKA...FAHRETTİN BIYIKLI VANSPOR'DA

Diyarbekirspor'un tecrübeli futbolcusu Fahrettin Bıyıklı,yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Van Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu. Fahrettin,"Diyarbakır'da 2 final ve 1 yarı final oynadık ama şampiyon olamadık. Kulüp devam etmek istemediği için ayrıldım.Herkes hakkını helal etsin" dedi.

SON DAKİKA...FAHRETTİN BIYIKLI VANSPOR'DA
 Diyarbekirspor'un tecrübeli futbolcusu Fahrettin Bıyıklı,yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Van Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu. Fahrettin,"Diyarbakır'da 2 final ve 1 yarı final oynadık ama şampiyon olamadık. Kulüp devam etmek istemediği için ayrıldım. 3 yıl oynadım ve bir türlü şampiyon olamadık. Doğrusu ben de ayrılmak istiyordum. Diyarbakır'ı memleketim g,sevdim. Taraftarla aramızda güzel bir bağ oluştu. Şehirle de aynı şekilde güzel bir bağımız oluştu. Gönül isterdi ki çok daha güzel ve büyük başarılar elde ederek ayrılalım ama olmadı. Futbolda bunlar var. Diyarbakır'ı hiç bir zaman unutmayacağım. Feyzi İlhanlı başkanıma,kulüpteki yöneticilere,çalışanlara ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ben hakkımı helalk ediyorum. Herkes de hakkını helal etsin" dedi.
Eski Fenerbahçeli ve Trabzonspor'lu Erdoğan Yılmaz'ı teknik direktörlüğe getiren,valilik ve belediyenin desteği ile önemli bir bütçe oluşturarak Van'ın önde gelen spor adamlarından oluşan yeni yönetimle yola çıkan Van Büyükşehir Belediyespor,yeni sezonda şampiyon olup 2.Lig'e çıkmak istiyor.
Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER