Son Galibiyet 13 Ekim'de

Şampiyonluk hedefiyle başladığı ve bu amaçla flaş transferler gerçekleştirdiği sezonda hayal kırıklığı yaşayan Diyarbekirspor,13 Ekim'de 1-0 kazandığı Kelkit Belediyespor maçından sonra bir daha 3 puanı bir arada göremedi.

Son Galibiyet 13 Ekim'de

Diyarbekirspor, Galibiyete Hasret

Son galibiyetini 13 Ekim’de elde eden Diyarbekirspor, son 6 resmi maçında galibiyet alamayarak büyük kan kaybı yaşadı. Bu süreçte sadece 2 puan toplayabilen Yeşil-Kırmızılı takım zirveden uzaklaştı.

Yine Dikiş Tutmadı

3.Lig 3.Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak sonraki haftalarda istediği sonuçları alamayan Diyarbekirspor, büyük bir kan kaybı yaşıyor.

Son 6 resmi maçında galip gelemeyerek taraftarlarına derin üzüntü yaşatan Yeşil-Kırmızılı takım, son olarak 13 Ekim’de kendi sahasında 1954 Kelkit Belediyespor’u 1-0 yendikten sonra kazanmayı unuttu.

Kupadaki Adanaspor maçı dahil (3-0) son 6 maçta 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan Diyarbekirspor, 13.hafta itibarıyla ligde liderin 9 puan gerisinde yer alıyor.

Diyarbekirspor, 14.hafta maçında 24 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Yozgatspor 1959 ile karşılaşacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER