SÜLEYMAN ABAY SKANDALI

MHK,Süper Lig'de maç vermeyerek cezalandırdığı Süleyman Abay'ı B.B Erzurumspor-Amedspor maçında görevlendirdi. Yıllar önce Diyarbakırspor'u yakan Abay,Amedspor'un emeğini de gasp etti.

SÜLEYMAN ABAY SKANDALI

Erzurumspor’un golünden önce faül vardı,es geçti. Amedspor’un penaltısını es geçti,Yusuf Yağmur’a aldatmadan dolayı iki komik sarı kart vererek kırmızı kart gösterdi. Erzurumspor’a tartışmalı bir penaltı verdi. Bu kararların altında imzası olan hakem yıllardır Süper Lig’de görev yapan Süleyman Abay. Amedspor’un deplasmanda Erzurumspor’a 1-0 yenildiği 2.Lig Play-Off  yarı final ilk maçını yöneten Abay’ın skandal yönetimi büyük tepki çekti. Maçtan sonra tepkilerin odağında yer alan Abay,emek gaspı yapmakla suçlandı. Abay,daha önce Diyarbakırspor maçlarında da benzer skandal yönetimler göstermişti.

 

TAKIMDA FİNAL İNANCI YÜKSEK

Bu arada 1-0’lık yenilgiye rağmen Amedspor’un final inancı sarsılmadı. Maçın ardında Diyarbakır’a dönen Amedspor kafilesi 16 Salı günü  kendi sahasında oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-Kırmızılı futbolcular,finale yükselmek için umutlu konuştu. Erzurum’da haksız şekilde yenildiklerini dile getiren Amedspor’lu futbolcular,Diyarbakır’daki maçta gerekli skoru elde ederek finale kalan taraf olacaklarını ifade ettiler. Rövanş maçı yarın Seyrantepe tesislerinde saat 16.00’da başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2017, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER