Surlar Lig'inde Hakem Skandalı

Yerel Gündem Spor Meclis tarafından organize edilen 40 Yaş üstündekilerin katılabildiği Surlar Lig'inde hakem skandalı yaşandı.

Surlar Lig'inde Hakem Skandalı
Yerel Gündem Spor Meclis tarafından organize edilen 40 Yaş üstündekilerin katılabildiği Surlar Lig'inde hakem skandalı yaşandı.

Dün oynanması gereken Fis Ovası Spor - Botanspor maçı öncesi hakem ataması yapmayı unutan Diyarbakır Hakem Kuruluna tepki yağarken, maçların geç başlaması nedeniyle ikinci maç gece yarısı sona erdi.

Surlar Lig'i organizasyon ekibi tarafından ücreti peşin yatırılmasına rağmen, skandal bir davranışta bulunan ( daha doğrusu bulunamayan) Hakem Kurulu maça hakem atamayı unutunca 18.00'da başlaması gereken karşılaşma 20.00'da, 20.30'da başlaması gereken ikinci karşılaşma ise 22.00'da başladı. 

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Hakem atamasını unutan Hakem Kuruluna, maçları seyretmeye gelen taraftarlarda tepki gösterdi. Normalde 18.00'da başlaması gereken maç için iki saat boyunca sahada ısınan futbolcuların yanı sıra maçı tribünden takip etmeye gelen seyircilerde adeta isyan ederek serzenişte bulundu. Taraftarlar " Bir etkinlik yapılıyor. O etkinlikte her yeri ile eksik. Geçen sezondan beridiri ışıklandırma sorunu vardı. O çözüldü ambulans sorunu baş gösterdi. Bu yetmezmiş gibi hakem kurulu hakem atamasını unutuyor. Bu nasıl profesyonellik? İnsan parasını aldığı bir işi unutur mu? Sonra Diyarbakır'da spor neden geri kalıyor. Neden ilerlemiyoruz diye konuşuluyor. Sporumuzu idare edenler amatör oldukça biz daha çok unuturuz" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2013, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER