TAKIMIMIZ ZARA BELEDİYESPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

3.Lig 2.Grup’ta son 7 haftaya girerken 2.sırada yer alan Diyarbekirspor’umuzda tüm gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak Zara Belediyespor maçında. Enis Gül dışında sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Yeşil-Kırmızılı takımımız,bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Kafilemiz Cumartesi günü karayolu ile Sivas’a giderek kent merkezinde kampa girecek.

TAKIMIMIZ ZARA BELEDİYESPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR
 3.Lig 2.Grup’ta son 7 haftaya girerken 2.sırada yer alan Diyarbekirspor’umuzda tüm gözler Pazar günü  deplasmanda oynanacak Zara Belediyespor maçında. Enis Gül dışında sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Yeşil-Kırmızılı takımımız,bugün yapacağı  idmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Kafilemiz Cumartesi günü  karayolu ile Sivas’a giderek kent merkezinde kampa girecek.

YENİ BİR SAYFA AÇMAK İÇİN

Etimesgut Belediyespor maçından sonra yaşananlar için yara sarmaya çalışan takımımızda teknik heyet ve futbolcular arasında yapılan toplantılarla değerlendirmeler yapılarak bundan sonra yeniden çıkış yakalanması için yapılması gerekenler ele alındı. Kendi aralarında da özel toplantı yapan futbolcular,Zara Belediyespor maçını kazanarak yeni bir sayfa açmaya söz verdi.

Bu arada onursal başkanımız Feyzi İlhanlı da futbolcular ve teknik heyetle görüşerek durum değerlendirmesi yaptı. Başkanımız,takıma olan güvenini dile getirdi ve Zara Belediyespor maçını kazanarak çıkışa geçmelerini idtedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2016, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER