TANER ÖCAL RESMEN DİYARBEKİRSPOR’DA

Diyarbekirspor, daha önce anlaşmaya vardığı teknik direktör Taner Öcal ile resmi sözleşme imzaladı.Onursal başkan Feyzi İlhanlı ile bir araya gelen Öcal, görüşmede her konuda anlaşma sağlanması ve son pürüzlerin giderilmesi üzerine resmi sözleşme imzaladı.Öcal, takımda kalmasını ve ayrılmasını istediği futbolcularla ilgili rapor sundu.Takımda kalacak ve gidecek oyuncuları hafta içinde açıklanacak. Takımdan 8 futbolcu ile yolların ayrılacağı belirtiliyor.

TANER ÖCAL RESMEN DİYARBEKİRSPOR’DA

Diyarbekirspor, daha önce anlaşmaya vardığı teknik direktör Taner Öcal ile resmi sözleşme imzaladı.Onursal başkan  Feyzi İlhanlı ile bir araya gelen Öcal, görüşmede her konuda anlaşma sağlanması ve son pürüzlerin giderilmesi  üzerine resmi sözleşme imzaladı.Öcal, takımda kalmasını ve ayrılmasını istediği futbolcularla ilgili rapor sundu.Takımda kalacak ve gidecek oyuncuları hafta içinde açıklanacak. Takımdan 8 futbolcu ile yolların ayrılacağı belirtiliyor.

 

‘KADROYU KORUYACAĞIZ’

Diyarbekirspor'u hak ettiği şampiyonluğa taşımak istediklerini belirten teknik direktör Öcal,"Ben her sene yeni kadro kurulmasına karşıyım.Başarı istikrar ve çok çalışma ile olur.Takımımızın geçen sezon 2.Ligi kılpayı kaçıran iyi bir kadrosu var.Kadromuzu önemli oranda koruyacağız.Nokta transferler yapacağız.Takım ruhu oluşturacağız.Az konuşup çok iş yapmak hedefimiz olacak.Herkesten destek bekliyoruz.Hep beraber takımı şampiyonluğa taşıyacağız"dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER