Taraftar Buluşması Memnuniyet Yarattı

Diyarbakırspor yönetimi,taraftar grubu Azrailler ile bir araya gelerek kulübün geleceği ve yürütülen çalışmaları ele aldı. Verimli geçen buluşma tarafların umut dolu açıklamalarıyla son buldu.

Taraftar Buluşması Memnuniyet Yarattı

Yeniden ayağa kalkmasıyla ülke genelinde heyecan yaratan Diyarbakırsporda yönetim,şehirle bütünleşme yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

Kulüp başkanı Siyabend Aydın ve yönetim kurulu üyeleri,Azrailler Taraftar Grubu ile bir araya gelerek kulübün durumu ve yapılması düşürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Buluşmanın verimli geçtiğini,taraftarları kulübün asli sahibi olarak gördüklerini dile getiren Aydın,tüm çalışmaları şeffaf bir şekilde yürüteceklerini kaydetti.

Azrailler Grubunun açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi;"

Kulüp Başkanımız Siyabend Aydın'ın daveti üzerine yeni sezon öncesi fikir alışverişlerinde bulunduk;

Ziyaretimizde pandemi sürecinden dolayı bir türlü başlayamayan ligler, yeni sezon planlaması ve faaliyetler hakkında sohbet edip, gelecek adına oldukça olumlu istişarelerde bulunduk.
Yönetime geldiği günden bugüne hız kesmeden çalışmalarına devam eden, Diyarbakırspor'umuzun tesişleşmesi ve kurumşallaşması adına şeffaf bir  şekilde planlamalarından bahseden Başkanımız Siyabend Aydın ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Özlemle ve hasretle hayalini kurduğumuz günleri görmeye çok az kaldı Diyarbakır! 
 Hep birlikte mücadele edip, Efsanemizi hak ettiği yere taşıyacağız! "

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER