Taraftar İle Yönetim Arasında Soğuk Rüzgarlar Esiyor

Diyarbekirspor’da yönetim ile taraftar grubu Azrailler arasında sezonun ilk yarısında maçlarda yaşanan gerilim farklı bir boyuta ulaştı. El ilanları ve afişler dağıtan grubun üyeleri, yönetime olan tepkilerini dile getirmeye devam ediyor.

Taraftar İle Yönetim Arasında Soğuk Rüzgarlar Esiyor

Diyarbekirspor'da taraftar grubu ile kulüp yönetimi arasındaki gerilimde sular durulmuyor. Sezonun ilk yarısındaki futbolcu kadrosunun yüzde 90'ı ile yollarını ayıran,devre arası kampına gitmeyen ve Diyarbakır'da idman yaparak ikinci yarıya hazırlanan Yeşil-Kırmızılı kulüpte taraftar grubu ile yönetim arasındaki kriz farklı bir boyuta taşındı.

Daha önce sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla yönetime olan tepkilerini ortaya koyan Diyarbekirsporlu taraftarlar, bu kez bastırdıkları afişleri ve el ilanlarını kentte dağıtarak tepkilerini dile getirdi.

Kulüp yönetiminin 8 yıldır 3. Lig’de olmasına rağmen kulübü bir üst lige çıkaramadığını belirten taraftarlar, "Başarısız olan ve kentle kopuk şekilde kulübü yönetmeye çalışan yönetimi istifaya davet ediyoruz” diye tepki gösterdi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER