Taraftarı Mutlu Etmek İstiyoruz

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, hafta sonu Diyarbakır'da grubun lideri ve Türkiye liglerinin namağlup tek takımı olarak gelen Menemen Belediyespor'u 2-0 yenerek rakibinin unvanına son verdi.

Taraftarı Mutlu Etmek İstiyoruz
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, hafta sonu Diyarbakır'da grubun lideri ve Türkiye liglerinin namağlup tek takımı olarak gelen Menemen Belediyespor'u 2-0 yenerek rakibinin unvanına son verdi.
Teknik Direktör Namık Altunsoy, lideri yenip hem namağlup unvanına son vermeyi hem de puan farkını azaltmayı amaçladıklarını ifade ederek bu iki amaca da ulaşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
Altunsoy, "Aynı zamanda bu sezon ilk kez ilk 4 arasında yer alan takımlardan birini yendik. Bu da önemliydi. Ama asıl hedefimiz olan şampiyonluk için mutlaka istikrarı yakalamalıyız. İlk yarıyı 30 puanın üzerinde tamamlamak istiyoruz. Zorlu bir gruptayız ve her hafta çetin maçlar oynanıyor. Dezavantajlarımız da var. Sakat futbolcularımız fazla ve ceza sınırında olan futbolcular sahada daha dikkatli oynamak zorunda kalıyor. Rakibe hiç pozisyon vermedik. Maçın tek hakimi bizdik. 2-0'dan sonra daha fazla gol atabilirdik ama olmadı. Bunu da futbolcuların işin fantazisine kaçmasına bağlıyorum. İnanıyorum ki bu güzel şehir sezon sonunda hak ettiği şampiyonluğa ulaşacaktır. Taraftar tek kelimeyle harika. Büyük emek veriyorlar. İstanbul'dan galip gelerek onları fazlasıyla mutlu etmek istiyoruz" dedi.

"BÖYLE OYNARSAK ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZ"

Kaptan Hüseyin Demir ise Diyarbakırspor'un gerçek gücünü bu maçta ortaya koyduklarını dile getirdi. Demir, "Gerçek Diyarbakırspor bu. Bunu bu maçta lideri yenerek gösterdik. isteyince, yüreğini ortaya koyunca demek ki her şey oluyor. Bazı maçlarda çok pozisyon harcayarak şanssız puan kayıpları yaşadık. Bunlar olmasaydı bugün lider durumda olacaktık. Bu maçtaki gibi mücadele edersek ve sonuca gidersek karşımızda kimse duramaz. Sezon sonunda inşallah Diyarbakır halkına şampiyonluk armağan edeceğiz" şeklinde konuştu
Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2013, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER