TEKNİK DİREKTÖR NAMIK ALTUNSOY “ TRANSFERLERİMİZDE SÜPER SEÇİÇİ OLACAĞIZ”

3.Lig 2.Grup’ta sezonun ilk yarısını 32 puanla 3.sırada tamamlayarak şampiyonluk umutlarını ikinci yarıya taşıyan Diyarbekirspor'umuzda devre arasında takımdan ayrılacak isimler ve yapılacak transferler üzerinde çalışma yapılıyor.

TEKNİK DİREKTÖR NAMIK ALTUNSOY “ TRANSFERLERİMİZDE SÜPER SEÇİÇİ OLACAĞIZ”
 Teknik Direktörümüz Namık Altunsoy,kaliteli futbolculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarına dikkat çekerek, takımın ihtiyacı olan nokta transferler yapmaya çalışacaklarını söyledi. Çok sayıda isim önerildiğini ve gelmek isteyen oyuncular olduğunu anlatan Altunsoy, doğru karar vermek istediklerini kaydetti.
‘TRANSFERDE TİTİZ DAVRANACAĞIZ’

Altunsoy,”32 puanı alan bu kadro. Bu takım sezona kötü başlamasaydı ilk yarıyı zirvede bitirmesi söz konusu olacaktı. Dolayısıyla iyi futbolculardan kurulu bir kadromuz var. Bu kadroyu bozmak veya gereksiz transferlerle doldurmak doğru olmaz. Böyle bir hataya düşmeyeceğiz. Takımın ihtiyacı olan,fayda sağlayacak nokta transferler için çalışma yapıyoruz. Yapacağımız transferler deyim yerindeyse az ama isabetli isimler olacak” dedi.
Ligin ikinci yarısının zor geçeceğine dikkat çeken Altunsoy, devre arası sürecini iyi değerlendirmek istediklerini anlattı.

‘2.LİG’E ÇIKMAK İSTİYORUZ’

Deneyimli teknik adam,”Şampiyonluk ve Play-Off iddiası olan takımların Diyarbakır’a gelecek olmasını avantaj olarak görmüyoruz. Futbolda artık iç saha deplasman diye bir şey kalmadı. Kağıt üzerinde maç kazanılmaz,başardıktan sonra ancak avantaj olur. Devre arasını iyi değerlendirerek ikinci yarıya sorunsuz girmek istiyoruz. Maddi açıdan bir sorunumuz yok. Sağ olsun Feyzi başkan bu noktada gerekeni yaptı. Bize düşen iyi çalışmak,doğru takviyelerle güçlenmek ve zorlu maratonu şampiyon tamamlayıp 2.Lig’e çıkmaktır” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER