TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ NAMIK ALTUNSOY’DAN ÖNEMLİ UYARILAR..

Kendisi gibi şampiyonluk adayı olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u 3-1 yenerek önemli bir engeli aşan Diyarbekirspor’umuz galibiyet sevincini bir kenara bırakarak Çarşamba günü lider Etimesgut Belediyespor’la yine Diyarbakır’da oynayacağı erteleme maçını düşünmeye başladı. Bodrumspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Teknik Direktör Namık Altunsoy,girdikleri pozisyonları değerlendirmelerinin işlerini kolaylaştırdığını söyledi. Altunsoy,Etimesgut Belediyespor maçının önemine dikkat çekerek herkesin buna odaklanması gerektiğini ifade etti.

TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ NAMIK ALTUNSOY’DAN ÖNEMLİ UYARILAR..
 Kendisi gibi şampiyonluk adayı olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u 3-1 yenerek önemli bir engeli aşan Diyarbekirspor’umuz galibiyet sevincini bir kenara bırakarak Çarşamba günü lider Etimesgut Belediyespor’la yine Diyarbakır’da oynayacağı erteleme  maçını düşünmeye başladı. Bodrumspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Teknik Direktör Namık Altunsoy,girdikleri pozisyonları değerlendirmelerinin işlerini kolaylaştırdığını söyledi. Altunsoy,Etimesgut Belediyespor maçının önemine dikkat çekerek herkesin buna odaklanması gerektiğini ifade etti.

‘ETİMESGUT MAÇI ŞAMPİYONLUK İÇİN ÖNEMLİ’

Altunsoy,”Bodrumspor bu ligin güçlü ekiplerinden biridir. Çok diri,daima hücümü düşünen ve skor ne olursa olsun maçı bırakmayan bir ekip. Bunu bilerek iyi hazırlandık. Erken gol bulmamız,ikinci yarının başında da farkı ikiye çıkarmamız işimizi kolaylaştırdı.Önemli bir rakipten önemli bir 3 puan aldık. Bundan dolayı mutluyuz. Ancak daha önemli olan Etimesgut Belediyespor maçı var. Bu 3 puanın anlam kazanabilmesi ve şampiyonluk yarışına ortak olabilmemiz için bu maçı kazanmak zorundayız. Benim camiadan ricam lütfen yöneticisiyle,taraftarıyla,kentin ileri gelenleriyle ve futbolcularıyla herkes buna odaklansın.Bölgede şampiyonluk mücadelesi veren tek takımız. Bunun gereklerini yerine getirmemiz lazım. Beklentileri boşa çıkarmayalım” dedi.
Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER